Welke lievelingskleur heeft jouw karakter?

Iedereen heeft zowat wel een kleur die hij/zij het mooiste vindt en daardoor bij die gene past. Maar weet jij ook welke kleur past bij jou innerlijkheid? Met deze test kun je dat ontdekken!

Ohja, als er ooit iets is, je een probleem hebt, mag je altijd een berichtje sturen. Ik heb mij namelijk aangemeld als vertrouwenspersoon :)

Hopelijk past de uitkomst van de test een beetje en vinden jullie het leuk! Het zou erg leuk zijn om te weten wat jullie ervan vonden, dan kan ik sommige dingen verbeteren of juist zo houden!

Veel plezier! :)

Mogelijke uitkomsten

Rood! (36 x uitgekomen)

Waarschijnlijk houd jij van afwisseling, avontuur en hebt een groot uithoudingsvermogen. Je bent altijd in voor competitie en bent dan erg fanatiek. Soms kan het zijn, dat je wat impulsief bent. Gym vond of vind je vast een leuk vak. Je bent een sociaal persoon en gevoelig voor stemmingen. Je hebt veel wilskracht en bent een doorzetter. Je houdt van de warmte en liefde van de mensen om wie je geeft en zou voor ze door het vuur gaan. Je hebt een instelling van alles of niets. Je bent vol passie en erg grondig. Je bent perfectionistisch en werkt graag alles tot de puntjes uit. Je bent erg loyaal, sterk, maar kan je niet altijd even goed beheersen. Je stimuleert andere mensen graag. Soms ben je iets te sarcastisch, soms ben je druk met iets bezig en vergeet je alles om je heen, zelf vind je jou ideeën vaak heel logisch. Je bent erg eerlijk en hecht veel waarde aan je vrijheid. Soms denk je iets te enthousiast over iets, maar uiteindelijk zul je blijven proberen tot het je lukt. Boos zijn lukt misschien niet altijd even goed en al weet niet iedereen bij jou altijd waar ze precies aan toe zijn, maar de mensen om je heen geven om wie je bent!

Oranje! (33 x uitgekomen)

Waarschijnlijk ben je naar binnen gericht en kan je jezelf goed beheersen. Je bent waarschijnlijk introvert en houd het meeste van de lente en/of herfst. Je houdt van dieren en kunt erg verwonderd zijn over wat de natuur te bieden heeft. Je bent geduldig, maar hecht veel waarde aan materiaal. Ook als je verkering hebt, kan je soms erg beslag op iemand leggen. Het liefst laat je iemand eerst iets doen voor jij het doet of in jouw plaats. Je geniet van het leven en hecht behoefte aan comfort en weten waar je aan toe bent. Behoefte aan rust en privacy. Ook met kunst kun je erg in het verhaal raken, evenals boeken en gedichten. Je houd van lucht en ruimte om je heen. Je bent vaak positief ingesteld en je wordt niet gauw boos. Je bent rustig van aard. Ook ben je een gevoelsmens en jouw zintuigen zijn waarschijnlijk goed ontwikkeld. Je weet waar je voor staat en wil dat niet zomaar veranderen. Je bent daardoor soms eigenwijs, want je doet wat jou na nadenken het handigste lijkt. Graag neem je de tijd voor iets en overhaast je het leven niet. Sommige mensen vinden daarom dat je als lui overkomt. Je bent erg creatief en wil graag plezier beleven. Je kan je goed in een ander verplaatsen. Je leeft in het nu. Indien je overactief bent, kan dit leiden tot trots, zonder rekening met anderen te houden om alle pleziertjes uit het leven willen beleven. Een tekort daaraan duidt op verlies aan motivatie en kan leiden tot laag zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld en eenzaamheid van eigen gedachten en gevoelens. Blijf wie je bent, de mensen om je heen geven om je.

Geel! (10 x uitgekomen)

Jij bent naar buiten gericht, levenslustig en extravert. Je houdt waarschijnlijk van de zomer en bent snel (in een oogopslag) verliefd. Graag wil je met iedereen vrede hebben en geen ruzie. Waarschijnlijk houd jij van de waarheid en zou je niet zomaar liegen. Je wil graag dingen ervaren en ondernemen, zodat je andere in deze situatie begrijpt en je er een voordeel uit kan halen. Je bent positief ingesteld. Je bent waarschijnlijk niet super erg geordend, maar het hoeft niet te betekenen dat je slordig bent. Je houd van feiten en zal niet snel zomaar je mening geven. Waarschijnlijk ken je veel feitjes uit je hoofd en houd je ervan kennis op te doen. Waarschijnlijk heb je een goed geheugen. Je bent meer een verstand als gevoelsmens. Waarschijnlijk heb je geen hekel aan hard werken voor iets. Je bent niet echt een doorzetter. Soms ben je iets te veel opzoek naar bevestiging, maar mensen snappen je gedachtegang niet altijd. Soms ben je wat luchtig. Graag heb je een routine voor iets en doe je dingen op een vaste manier, maar ben je niet te lang met iets bezig je houd namelijk van afwisseling. Je bent goed in het leggen van contacten en hebt een goede spreekvaardigheid. Je houd ervan verbaden tussen dingen te zien en ze zo aan elkaar te koppelen. Soms ben je erg zakelijk, maar je houd ook wel van een beetje beweging. Je bent erg handig ingesteld en daardoor is een ikea-kast voor jou een eitje. Soms houd je jezelf wat oppervlakkig, maar je praat wel graag. Je bent snel nerveus en gestrest, maar daar staat tegen over dat je soms wat bijgelovig bent. Concentratie is niet jou sterkste punt. Je bent erg gesteld op je vrijheid al kan je wel delen met anderen. Mensen om je heen houden van je!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Cliffaconda

    Oranje, ja, dat klopt! (:

    8 jaar geleden
  • Allmilla

    Oranje, klopt! :)

    8 jaar geleden
  • XGreenDayLoverX

    Rood,
    Nee. Eigenlijk ben ik het tegenovergestelde.
    Ik denk dat ik geen van de 3 ben.

    8 jaar geleden
  • Hamming

    Oranje! Wauw, dit klopt precies!

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Oranje en dat klopt wel

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?