Past een pony (front) bij jou karakter?

Meestal bedenk ik zelf van te voren (voor ik naar de kapper moet) wat ik nu met mijn haar wil doen. Eenmaal bij de kapper aangekomen doe ik dan toch wat heel anders, maar als ik thuis ben heb ik alweer spijt dat ik niet nieuws heb gedaan. Persoonlijk denk ik dat veel meiden dat probleem delen, dus vond ik het wel leuk om er een quiz van te maken. Soms kan dat ook helpen met de keuze te maken.

Zo genoeg gekletst, veel plezier met de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Een pony (front) past perfect bij jou karakter! (29 x uitgekomen)

Een pony staat voor zelfverzekerdheid, maar ook een drang om naar het verleden terug te gaan of er nog problemen van te hebben. Verder ben je ontzettend gepassioneerd in dingen die je echt leuk vind. Moeilijke dingen, loop je wel snel voor weg evenals voor nieuwe dingen. Je houdt er ook wel van om zo nu en dan je even te verschuilen dus ook daar is bij jou je pony helemaal perfect voor.

Een lok past net wat beter bij jou! (23 x uitgekomen)

Een lok past nog beter bij jou. Je bent erg creatief en hebt wel een erg sterk karakter. Je bent erg zelfverzekerd en weet duidelijk wat je wel en niet wil. Soms ben je wat te vasthoudend, maar je bent wel stoer aangelegd. Je vind toneelspelen en/of voetbal waarschijnlijk leuk. Je hebt meestal veel mensen om je heen en bent erg populair aangelegd, alleen zul je jou dus niet gauw vinden. Je weet in slechte/ niet leuke dingen altijd het goede te zien evenals in mensen zie je veel goede dingen.

Geen van beide past bij jou. (20 x uitgekomen)

Haar zonder iets van een pony past het beste bij jou. Je bent wat terughoudender en het voordeel van geen pony hebben dan is dat je al meer van je gezicht ziet en de nadruk minder op je ogen ligt, wat dan weer als voordeel heeft dat de mensen echt jou zien. Het kan heel goed dat je wel erg zelfverzekerd ben en een grote liefde voor muziek hebt. Je bent erg zorgzaam voor je omgeving en gaat voor mensen waar je van houdt voor door het vuur. Je hebt een groot rechtvaardigheidsgevoel , maar bent wel over het algemeen makkelijk beïnvloedbaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • xaM

    Geen van beiden past bij mij, maar in het echt heb ik een pony. :p

    8 jaar geleden
  • dobbythefreeelf

    Geen van beide! Omschrijving is past echt heel goed bij me!

    8 jaar geleden
  • RatzLove

    Een lok, die omschrijving klopt dus echt niet!!!!
    Ik had vroeger trouwens wel een pony, maar die heb ik helemaal mee laten groeien, dus die zie je niet meer.

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Ik heb wel een pony, maar blijkbaar past het niet bij m'n karakter XD Beschrijving klopt wel!

    9 jaar geleden
  • Florets

    Whow het leek wel of je door mijn mb dwars door me ziel heen keek naar hoe ik ben O.O je stelt echt hele goede vragen! Maybe alleen iets meer? Vind ik persoonlijk leuker ;p

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?