Welke Avenger zou jij zijn?

Ben jij Iron Man of toch Hawkeye? Ben je loyaal als Captain America of sluw als Black Widow. Zit er misschien diep in jouw een Hulk verscholen? Of ben je net zo goddelijk als de god van de donder? Altijd al willen weten welke Avenger jij bent? Test het dan hier!

Mogelijke uitkomsten

Black Widow (14 x uitgekomen)

Je bent intelligent, slim en meedogenloos. Je geeft niet op zonder een gevecht en laat je door niemand naar beneden brengen. Je bent een meester in mensen zo ver te krijgen je alles te laten vertellen. Wel kan je hier soms sluw door overkomen. Dit kan ervoor zorgen dat mensen je niet meer vertrouwen.

Hawkeye (11 x uitgekomen)

Je hebt oog voor detail en mist nooit je doel. Als je iets wilt ga je ervoor en vertrouw je volledig op je eigen intuïtie. Je hebt echter wel de neiging egoïstisch te zijn en je af te sluiten voor anderen.

Captain America (1 x uitgekomen)

Gelijkheid voor iedereen vindt je heel belangrijk en je respecteert dan ook de keuzes die mensen maken. Je hebt een hekel aan pesten, waardoor je het voor iedereen opneemt. Wel laat je je teveel leiden door wat er is gebeurd in het verleden. Richt je liever op de toekomst en pak de kansen die langskomen.

Thor (3 x uitgekomen)

Je bent koppig, maar ook loyaal en een goede teamspeler. Je hebt af en toe de neiging je teveel te leiden door je arrogantie, maar je zou nooit iemand in de steek laten. Tijdens een gevecht ben jij altijd de winnaar!

Iron Man (6 x uitgekomen)

Mensen laat je niet makkelijk in je leven. Je bind je het liefst aan zo min mogelijk mensen, zodat je lekker op jezelf blijft. Toch ben je niet ongeliefd. Je pakt mensen makkelijk in met je charisma, looks en humor.

Hulk (4 x uitgekomen)

Je hebt een gespleten persoonlijkheid, je wordt heen en weer geslingerd tussen je rustige kant en je impulsieve alter ego. Je hebt een hekel aan mensen pijn doen, dus blijf je maar liever op de achtergrond. Dit geeft je een beetje een awkward , maar ook heel zorgzaam karakter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • glamgirl2015

    captain america beschrijving klopt ook bij mij

    9 jaar geleden
  • DemonishOcelot

    Hawkeye! Nice! I love bow and arrow!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?