De grote Doctor Who quiz!

De Test Der Testen voor alleen de diehard Whovians. Show how big of a fan you really are. Ben jij wel een echte fan? Of ben jij er zo één die de goede naam van de Whovians door het slijk haalt. Test het hier (als je durft).

Only for the diehard Whovians. I’m serious.

Mogelijke uitkomsten

The old-as-time fan (31 x uitgekomen)

Jij bent al fan van Doctor Who zolang je je kan herinneren. De Doctor heeft voor jou geen geheimen. Of het nou gaat om de allereerste Doctor of die van het heden, jij kent ze allemaal. Zelfs de oude afleveringen heb jij allemaal bekeken. Zonder twijfel kan jij jezelf de ultieme Whovian noemen!!!

The laid down fan (20 x uitgekomen)

Genieten van de afleveringen doe je zeker, maar het is nou niet zo dat je verslaafd bent. Af en toe kijk je zie je een aflevering voorbij komen, maar daar blijft het dan ook wel bij. Misschien moet je eens wat meer afleveringen gaan kijken, dan weet ik zeker dat ook jij binnen de kortste keren een echte Whovian bent!

The obsessed fangirl (0 x uitgekomen)

Doctor Who betekent voor jou vooral David Tennant en Matt Smith. Je kan uren genieten van hun knappe looks en grappige uitspraken. Op Tumblr volg jij alle blogs over Doctor Who die er te vinden zijn en lees jij de fanfiction over jouw favoriete ships. Jij bent er vooral voor de sexy guys en met Peter Capaldi heb je dan ook niet veel. Geen probleem natuurlijk, Doctor Who is er voor iedereen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xStilinski

    The Old As Time Fan :')
    Haha ik heb eigenlijk alleen het seizoen van de 9e Doctor en de 'Day of the Doctor' gezien :P Mijn zus is echter groot fan, dus ik weet er wel heel veel van.

    9 jaar geleden
  • Allmilla

    The laid down fan, klopt! :)

    Ik probeer zoveel mogelijk te kijken, maar dat gaat enkel op tv en nu zijn ze gestopt met dat uit te zenden! Daar gaan de afleveringen... :(

    9 jaar geleden
  • Queen_Margaery

    Deze quiz was lastig te maken, dus als je tips hebt laat het me dan weten! :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?