Zou jij vriendinnen met ons kunnen worden?

De naam zegt het al... Check it!

Mogelijke uitkomsten

Ja Tuurlijk (53 x uitgekomen)

Jij past prima bij ons. we zouden met ze 3en hele goede vriendinen zijn! Je snapt hoe wij in elkaar zitten en welke humor wij hebben. Dus JIJ hebt het zelfde. Je bent dan echt een speciaal tye;)

Misschien (1 x uitgekomen)

Nou we denken er nog over om met jou vrienden te worden. Als je misschien niet zo kinderlol hebt en zoo bebyachtig doet dan past het misschien wel. Als jij denkt dat je met die kinderlolletjes grappig bent nou NEE. Wij hebben(jammer genoeg) ook broertjes en zusjes die kinderlol hebben. Dan zijn dat betere vrienden voor je. Nou als je vrienden wil worden pas dan de volgende dingen aan:
- Geen kinderlol hebben
- Doe volwassen
- heb kappa
- hou van zingen
- kijk so you wanna by a popstar;)

NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! (7 x uitgekomen)

Je bent echt geen vrienden van ons en dat zal je nooit worden ook!!!! Je zoekt het maar uit met jhe studeren geval NERD!!!!!... Nou hoor je het ook eens van andere ipv je ouders en je vrienden. Onee die heb je niet:(. Je bent zoo STUUD geval en nee verbeter ons niet want wij zijn GEEN studjes wij zijn HIPP. Ken je dat woord?? NEE?? OMFG je bent echt zoo dom dat je dat niet weet dat weet me neefje van 2 zelfs. JA?? Dat vinden we erg knap dan doe je nog een beetje met de tijd mee. Jij bent echt niet HIP. dus DOEII

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Bojanaxx

    ja. ;D

    1 decennium geleden
  • Edderkopp

    hmm, uitkomst = ja, maar ik heb ze het idee van niet x)
    die uitkomst van nee is trouwens echt fucking hard, ik wil niet veel zeggen, maar miss zijn die mensen al freaking onzeker, en boor je ze ook nog eens de grond in, trutten.

    1 decennium geleden
  • MYxOWNxLIFE

    mijn uitkomst is: ja :D

    1 decennium geleden
  • KimCupCake

    Uitkomst: Ja

    1 decennium geleden
  • Damian

    Ja Tuurlijk.

    Wha oke xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?