Welk playstation 2 spel past bij jou?

De naam zegt het al......... Gewoon kijken

Mogelijke uitkomsten

Eyetoy (7 x uitgekomen)

Jij houdt van Eyetoy. Je bent erg sportief en houdt van actief bezig zijn. Je houdt absoluut niet van alleen maar met controllers bezig zijn. Jij wil zelf de controller zijn.

Singstar (15 x uitgekomen)

Jij houdt ontzettend van zingen. Het zal ons niks verbazen als je ook zangeres wil worden. Zingen is jou hobby. Een goede tip voor jou: Nodig al je vrienden en maak een Idols. Met jou natuurlijk als jury:P

Buzz (2 x uitgekomen)

Je bent niet erg sportief bezig maar je houd wel van wat wijzer worden van vragen. Je bent nog net geen stuudje maar als je nou ook nog in je boeken gaat kijken als je een vraag niet weet of dat je niet weet wat een woord betekend, dan zou ik zeggen je bent een NERDJE. maar het komt er op neer dat je wel dingen wilt weten.

Fifa (1 x uitgekomen)

Je bent een erge voetbalfan. Waarschijnlijk zit je er ook zelf op. Je weet waar iedreen speelt en wanneer en bij welke club. Ofterwel: ga een voetbal feestje ofzoo geven en dan is iedereen zijn fafo voetballer. Dag ga maar lekker voetballen of fifa' en wat je wil!

Pokémon (14 x uitgekomen)

Je bent een soort dierenfan maar omdat het geen echte dieren zijn houd jij eigenlijk van fantasie. We hopen dat dat niet overal naar voren komt(op school)Duhu:P maar je bent wel een beetje(heel erg) kinderachtig als je 11 of 12 ofzoo bent en je bent er nog fan van dan zou ik zeggen: zoek vrienden en ga "stoere" ik weet niet of je dat kent maar ga dan leuke en betere spellen doen die van jou leeftijd zijn. dan zul je meer vrienden krijgen maar je moet het zelf weten dag dag lekker spelen.

Playstation??? Wat is dat??? (2 x uitgekomen)

Hallo wat ben jij nou voor mens,,? Playstation als je daar nog nooit van gehoord hebt dan ben je zwaar dom. oja dat ben je al (onee) dat komt door de boeken die je in je vrijtijd leest.(dan ben je wel gek maarjaa we kunne er niks aan doen). Oja als je in een boek leest over playstation dan kan je er een kopen en het spel buzz er bij;) dat is een kennis spel dus dan win je en dan hoef je niemand meer uit te nodigen omdat: je wint alles want je bent zoo'n stuud maar we weten niet hoe dat voelt dus,, niks meer te zeggen

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • lyx

    Whaaaaaaaaaaaa POKÉMON !!!! Yeaaaah!(nerd)(cool)

    1 decennium geleden
  • Dyann16

    :D(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?