Hoe sexy ben jij?

Ben jij een levenloos lelijk marmot of juist het persoon waar je buurjongen een natte droom van krijgt? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Ultra-hot (11 x uitgekomen)

Voor de meisjes
Met 1 knipoog laat jij je klasgenootje blozen. Als je met iemand praat kijkt hij/zij je niet aan in je ogen maar daar onder…… Als je langs iemand loopt VOEL je gewoon dat hij je kont achterna kijkt. Er zijn een paar meisjes op je school die voor jou Lesbisch zouden willen worden. Als je met iemand sex hebt voelt hij zich de held op school. Jij bent ultra-hot.

Voor de jongens
Normaal moeten jongens een meisje versieren en met een beetje geluk wilt dat meisje met hun naar bed. Maar bij jou is dat anders. Bij jou is het andersom…. Als een meisje het meid jou doet is ze juist het tegenovergestelde van een slet! als jij iemand wilt hoef je er maar met je vingers voor te knippen. Homo's vinden je leuk, leerkrachten misschien stiekem ook, je exen!!! Je weet dat als jij over het schoolplein loopt, er allemaal meiden over je beginnen te praten… Je bent Ultra-hot

sexy (16 x uitgekomen)

Op school, op je were, bij je ouders ben je gewoon normaal… Niets bijzonders… Maar als het moet…!! Als jij je ex jaloers wilt maken, kun je er wel wat van. Als jij een knap meisje ziet is versieren voor jou geen probleem! Je bent misschien niet de nieuwe Justin bieder of angelina jolie, maar je mag blij zijn!! Zo een lekker stuk als jou kom je niet vaak tegen!

wel een lekker ding….. (23 x uitgekomen)

Jij zit er wel tussenin…. DON"T WORRY.. Dan gaan mensen tenminste voor je innerlijk in plaats van je buiten kant! En een op een naaktfoto is iedereen toch sexy? Maar je ex jaloers maken met je lekkere lichaam zit er niet bij… En ga nu niet ineens proberen heel sexy te zijn anders word het een flop.
xxx

Een natuurramp (47 x uitgekomen)

Als jij een naaktfoto zou nemen en die door professionals zou laten bewerken zie je er nog erg uit. Je zult vast voor een lange tijd single zijn geweest. Of na ja… Je dildo is misschien je vriendje! ;-b Maar wat maakt dat nou uit? Het best wacht je toch zo lang mogelijk met een vriendje? Minder kans op zwangerschap of Soa's… Mijn tip: Ga keeeeeiiiiiiiiiiii lang sparen en ga dan dan de plastische chirurg! En kijk wat vaker naar plaine jane… haha just kidding!
xx

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Paardenvriend

    Zelfde als de reactie onder mij :X

    8 jaar geleden
  • Rhovaneth

    Natuurramp. En bedankt.

    Wie deze quiz ook heeft gemaakt, ik vind het kwetsend. Misschien niet zo bedoeld, misschien ook wel, ik weet het niet. Ik vind alleen dat je niet via een quiz kan zeggen of iemand mooi is of niet. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier.

    Geen haat, alleen mijn mening.

    8 jaar geleden
  • Aurea

    Hij is niet door gaar gemaakt. Haar acc is gehackt :(

    8 jaar geleden
  • Corisande

    DIT IS GEEN HAAT

    Ik ben een natuurramp. Dat is me vaker verteld. Ik ben lelijk. Ook vaker verteld. Maar weet je, dat je mensen onnodig onzeker maakt? Dat dit asociaal is? Dat jou beeld van sexy helemaal verkeerd is? Een vrouw is pas echt sexy als ze zichzelf is. Door naaktfoto's te nemen wordt je niet sexy. Je hoeft niet knap te zijn om sexy te zijn, of aantrekkelijk. Als jij bent wat je noemt 'sexy' zul jij degene zijn die ongelukkig zal worden, en niet de meiden die iets minder knap zijn. Want weet je, echte schoonheid zit vanbinnen.

    8 jaar geleden
  • Stefani

    voor alle haters: oh oh oh i really don't care.- demi lovato

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?