Wie ben jij uit mijn storie?

Ben jij een god, een halfgod, gewoon een mens of nog iets anders? Test hier wie je bent uit mijn storie De goden van de Olympus/Asgard (ik ben nog steeds op zoek naar een beter naam).
Het gaat alleen nog maar over de eerste personages en ik ga proberen niets te verraden.

Als je deze personages leuk vind, hier staat de link naar mijn story:
https://www.quizlet.nl/stories/165984/de-goden-van-de-olympus-asgard/

Mogelijke uitkomsten

Karin (16 x uitgekomen)

Ik ga hier nog niet te veel over zeggen omdat het verhaal anders verpest is.
Jij bent Karin. Je weet veel over zowel de Griekse als de Noorse mythologie. Je hebt een rugzak met allerlei handige dingen in. Jij bent de enige die door heeft dat Lowie en Louis verwisseld zijn. Je probeert het dan ook op te lossen.


Jij bent heel sluw, nieuwsgierig en vindingrijk en je kan je overal goed uitpraten en houd van verwarring zaaien. Je reist graag en je hebt er veel voor over om je vrienden te helpen.

Karin is mijn lievelingspersonage. Ze lijkt een beetje op mij. Ik denk dat jij mijn story leuk gaat vinden.

Lowie (11 x uitgekomen)

Eigenlijk ben jij een zoon van de Noorse god Thor, maar per vergissing kom je bij Apollo terecht die denkt dat je zijn zoon bent. Je bent grappig en sterk, maar niet zo goed in Apollo dingen. Je kan een boog wel opspannen, maar niet mikken en wanneer jij moet zingen, reageren alle muizen geshockeerd. Muziek moet niet grappig, maar vooral mooi zijn, zeggen zij. Alleen met de muze van de komedies kan je het goed vinden. Vrienden zijn voor jou heel belangrijk.

Louis (4 x uitgekomen)

Jij bent een zoon van de Griekse god Apollo. Thor denkt dat hij jouw vader is en neemt je mee naar Asgard. Je bent goed in wiskunde en zo, maar je bent niet zo sterk. Je bent eerder een genezer en muzikant dan een vechter.
Vergeet niet dat je soms ook eens mag lachen.

Iris (2 x uitgekomen)

Jij bent een lagere godin. Je bent de boodschapper van Hera en ongeveer de enige vriendin die Karin op de Olympus heeft. Je bent de Griekse regenbooggodin.

Zuster Margaretha (0 x uitgekomen)

Jij bent gewoon een mens.
Je bent heel strikt en zou nooit een regel overtreden. Je bent streng maar rechtvaardig. Je bent na Moeder Overste de belangrijkste zuster in het klooster. Iedereen respecteert jou.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?