Welke Avenger ben jij?

Een enorm serieuze quiz om te bepalen welke Avenger jij bent. :Y)

Ik ga uit van het team in de eerste Avengers film. Dit zijn dus Tony, Steve, Bruce, Natasha, Clint en Thor.

Mogelijke uitkomsten

Iron Man (181 x uitgekomen)

Voor je vrienden (en letterlijk iedereen die ooit een krant heeft opgepakt in de afgelopen paar jaar) sta je bekend als Tony Stark. Je beschrijft jezelf als genie, billionair, playboy en filantroop, wat eigenlijk een vrij goede samenvatting is, al mist het stukje waar je regelmatig in een zelfgebouwd robotpak rondvliegt. Jij bent Iron Man!

Black Widow (97 x uitgekomen)

Natasha Romanoff is de naam die je op dit moment gebruikt, maar je staat ook onder meer dan één andere naam bekend. Als spionne en undercover agente werkte je aanvankelijk voor de Red Room, maar besloot daarna zelf te kiezen waar je je voor wilde inzetten. Jij bent Black Widow!

Hawkeye (94 x uitgekomen)

Clint Barton is jouw naam. Als Avenger word je tussen alle mensen met superkrachten vaak een beetje over het hoofd gezien, maar met je pijl en boog kan dat in een gevecht juist positief uitpakken. Jij bent Hawkeye!

The Hulk (60 x uitgekomen)

Bruce Banner is eigenlijk je naam, maar de meeste mensen zouden je op straat vermoedelijk niet eens herkennen. Je bent vooral beroemd als gigantische groene versie van jezelf, al ben je daar niet zo blij mee. Als lid van de Avengers kun je desondanks veel goeds doen. Jij bent de Hulk!

Captain America (93 x uitgekomen)

Op 4 juli 1918 werd jij geboren als Steve Rogers. Om in de oorlog New York te redden, stuurde je een vliegtuig vol explosieven het water in, wat ertoe leidde dat je zeventig jaar bevroren was. De 21ste eeuw is wennen, maar veel is er niet veranderd. Een supersoldaat komt nog steeds vaak van pas. Jij bent Captain America!

Thor (95 x uitgekomen)

Op Midgard zien ze je als een God en vertellen ze grootse verhalen over jouw leven. Je hebt een zwak voor de mensheid, ondanks al hun rare gewoontes en fouten, dus heb je jezelf tot beschermer van hun planeet gemaakt. Jij bent Thor!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Scandicy

    Is het uh... een ramp als ik niets, nee, NIETS van de... uhh... Avengers weet?

    8 jaar geleden
  • HeilenaLipperts

    Hawkeye is echt mijn favoriet <3

    8 jaar geleden
  • swimpie

    hawkeyeu (hoera)(hoera)(hoera)(Y)(yeah)(cool)(cool)(cool)

    8 jaar geleden
  • Karube

    Iron Man. c;

    8 jaar geleden
  • HiIson

    Thor, maar qua wapengebruik ben ik overduidelijk Hawkeye.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?