De Grote Series-Die-Gail-Kijkt Quiz

Gail (Rudolph) kijkt in haar eigen woorden "te veel" series. Deze kerstman is er niet van overtuigd dat zoiets mogelijk is, maar is wel erg benieuwd hoeveel ze nou echt weet van deze interesses. Welkom bij De Grote Series-Die-Gail-Kijkt Quiz. Stel je voor dat hier nog een strikje omheen zat. Vrolijk kerstfeest! *O*

(Waar stiekem nog wat andere dingen bij zijn gesmokkeld, omdat De Grote Series-Die-Gail-Kijkt-En-Muziek-Die-Gail-Luistert-En-Boeken-Die-Gail-Leest-En-Films-Die-Gail-Goed-Vindt Quiz niet zo pakkend klonk.)

Mogelijke uitkomsten

Je zou mee kunnen doen aan een Gail cosplay wedstrijd (18 x uitgekomen)

Je wist niet alles, dus het is duidelijk dat jij niet Gail zelf kunt zijn. Je zou echter wel mee kunnen doen aan een Gail cosplay wedstrijd! Wie weet eindig je zelfs in de top 3. Vooral blijven oefenen, dan kom je uiteindelijk wel op het niveau van een echte Gail.

James bond stuurt je een zeer serieuze thumbs up.

Jouw naam begin met G en eindigt op ail! (1 x uitgekomen)

En er zitten geen letters meer tussen de G en de ail. Jouw naam is Gail! Je bent de enige echte, of anders waarschijnlijk haar lang verloren tweelingzus, want het is niet mogelijk dat iemand anders zo'n perfecte kennis van al haar favoriete series zou hebben. Je bent (of lijkt enorm veel op) een ontzettend gezellig meisje met heel veel kennis van films en televisie. Gefeliciteerd!

Alle hoofdpersonen steken hun duim naar je op. *O*

Jij bent niet Gail (6 x uitgekomen)

Helaas, je valt onmiddellijk door de mand. Jij bent niet Gail en lijkt ook niet erg op haar. Je hebt nog een hoop om te leren.

Deze vriendelijke man geeft je een zijwaartse duim, want je hebt het weliswaar niet goed gedaan op deze quiz, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TheNewGrimm

    hahaha zelfde als de vorige twee ;)

    8 jaar geleden
  • Agree

    Woehoe, ik zou kunnen meedoen aan een Gail cosplay! Dat is nog een leuk ideetje. (:

    8 jaar geleden
  • Aldea

    OMG, ik schaam me zo diep :O

    Je zou mee kunnen doen aan een Gail cosplay wedstrijd (1 x uitgekomen)

    Nou zeg, als ik mezelf al niet bent.... XD

    Hahahaha, but Inge, This. Is. Amazing! I freaking love it!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?