Welke leraar van mij ben jij?

Ik heb ongeveer 11 leraren/leraressen met daarbij een paar grappige, strenge, serieuze en de leraar die niks doet. Kijk maar welke jij bent (qua karakter ofzo) (lol) xD

Mogelijke uitkomsten

Jij bent meneer Puijenbroek :( (16 x uitgekomen)

Iewlll! Deze is een van de slechtste! Hij geeft wiskunde btw maar lijkt soms echt depressief en gespannen. Is soms ook uit het niets agressief. Gefeliciteerd (denk ik) want je lijkt op hem.

Jij bent mevrouw Fok! ;) (30 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! Dit is echt de leukste docente van de school! Ze geeft Nederlands maar is ook goed in improviseren dus soms geeft ze een soort van improvisatieshow voor de klas. Ze is ook heel grappig.

Jij bent meneer van den Bosch (1 x uitgekomen)

Jij bent meneer van den Bosch! Hij geeft geschiedenis en de meeste vinden hem saai, maar ik vind het wel meevallen. Hij geeft vaak nutteloze 'waarschuwingen' die hij een paar keer per les herhaald. Hij is wel een goede leraar en kan urenlang over een onderwerp praten.

Jij bent meneer Krooshoop! ;) (16 x uitgekomen)

Jij bent meneer Krooshoop, hij geeft NASK en staat bekend als de leraar die kinderen al het werk laat doen en zelf niks doet. Hij is wel grappig en aardig alleen vraag ik me soms af waarom hij leraar is geworden. Gefeliciteerd!

Jij bent mevrouw Outhuijse! (2 x uitgekomen)

Goedzo! De beste lerares die ik tot nu toe heb gehad. Ze geeft biologie en is best grappig maar soms wel heel serieus. Ze heeft wel vaak smoesjes als ze de toetsen niet heeft nagekeken maar over het algemeen een goede uitkomst.

Jij bent mevrouw Berkelmans :(( (3 x uitgekomen)

Dit is nou jammer! Ze is een heks. Nee hahaha grapje, ze lijkt erop. Ze is best wel wanhopig soms en geeft snel straf. Je geeft Duits en praat het ook de hele tijd. Ze wordt btw ook boos als je het niet kan verstaan

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?