In welke factie van Divergent hoor jij?

Ben jij slim, dapper, oprecht, hulpvaardig of vriendschappelijk?
Ps. Je kan meer zijn hoor ;)

Mogelijke uitkomsten

Zelfverloochening (6 x uitgekomen)

Jij hoort in Zelfverloochening. Je ergert je het meeste aan egoïsme. Je geeft zoveel om anderen dat je jezelf minder belangrijk vindt.

Eruditie (7 x uitgekomen)

Je hoort in Eruditie! Je bent (ongelooflijk) slim en ook best eerlijk. Je houdt ervan informatie op te zoeken/te weten. Je ergert je aan mensen die zichzelf minder belangrijk vinden (Zelfverloochening).

Oprechtheid (12 x uitgekomen)

Jij voelt je waarschijnlijk thuis in Oprechtheid. Zoals het woord al zegt: je bent oprecht. Je houdt ervan je mening te geven en kan die soms ook moeilijk voor je houden. Je houdt ook van discussies voeren.

Vriendschap (15 x uitgekomen)

Jij hoort in Vriendschap! Je vindt het belangrijk om de rust te bewaren en je houdt niet van ruzies. Je vindt het fijn als mensen op een prettige manier met elkaar omgaan en jijzelf doet dat ook.

Onverschrokkenheid (10 x uitgekomen)

Jij hoort in Onverschrokkenheid! Je bent ongelooflijk moedig en dapper. Je bent goed in zelfverdediging en je laat je niet snel over je heen lopen. Je houdt ervan grenzen op te zoeken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • ThePooh

    Zelfverloochening :P

    8 jaar geleden
  • khira

    Abnegation, maar ik vond het erg lastig want ik had vaak dat ik meerdere antwoorden wilde invullen of juist geen van alle maar een totaal ander antwoord haha.

    Wel leuke quiz

    8 jaar geleden
  • Bundy

    Onverschrokkenheid

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    hmm nee niet echt ik denk zelf eruditie

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?