Welke spangalis leraar is jouw perfecte mentor?

Op het spangalis zijn veel verschillende leraren. Ook heeft elke klas 1 leraar als mentor! Zo heeft de onderbouw Reggy als mentor en de bovenbouw mr Damstra. Welke leraar zou jou perfecte mentor zijn?

Mogelijke uitkomsten

Jochem Damstra (27 x uitgekomen)

Jochem Damstra is een leraar met veel humor. Hij is niet erg streng en je kan goed met hem praten. Jouw perfecte mentor is meneer Damstra!

Reggy Benoit (11 x uitgekomen)

Reggy is een vrolijke en creatieve docent! Je kan met hem lachen en hij is niet streng, maar heeft toch een kort lontje! Jouw perfecte mentor is Reggy Benoit!

Harold Kattenvilder (2 x uitgekomen)

Harold Kattenvilder is erg ouderwets. Ook is hij erg streng. Hij weet veel en je kan veel van hem leren. Jouw perfecte mentor is Harold Kattenvilder!

Miss Madge (34 x uitgekomen)

Miss Madge is een stoere lerares! Ze houdt van sporten is is privé erg aardig. In de klas is ze wat ouderwets en streng. Ze is goed in mensen helpen (denk aan Charley in seizoen 5) Jouw perfecte mentor is Miss Madge

Rozalie Mokketier (42 x uitgekomen)

Rozalie Mokketier was de vertrouwenspersoon. Helaas is ze nu weg van het Spangalis.. Ze is niet streng en kan goed praten en je helpen als het nodig is. Jouw perfecte mentor is mevrouw Mokketier!

Kars ter Veld (5 x uitgekomen)

Kars was de gymleraar op het Spangalis! Hij is natuurlijk erg sportief en kan andere mensen goed helpen. Jouw perfecte mentor is Kars ter Veld!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?