Help! ik verveel me!

Iedereen verveelt zich wel is, maar het is natuurlijk hartstikke vervelend! doe deze quiz en kijk wat je kan doen! xxx

Mogelijke uitkomsten

1. Iets actiefs (6 x uitgekomen)

Jij moet en zal iets gaan doen! Je bent absoluut niet lui of moe, hebt geen zin in een film of boek, dus waarom ga je niet
hardlopen, tenissen, voetballen, misschien met je broertje/zusje? Het is hartstikke gezond voor je en je krijgt er een top conditie van! Of misschien wel een andere sport? Hou je niet zo van sporten? Roep je vrienden bij elkaar en probeer weer is tikkertje of verstoppertje, klinkt kinderachtig, maar het blijft stiekem toch best wel leuk!

2. lekker lui (36 x uitgekomen)

Jij bent een beetje lui vandaag, dat maakt helemaal niks uit! Het is toch niet voor niets weekend/vakantie? Maar je weet alleen niet wat je zou kunnen doen..nou, misschien kan je je vriendin opbellen en gezellig samen een film kijken, download snel netflix en schijf drie films die jullie allebei niet kennen op een papier. Een van jullie gaat op het papier steeds heen en weer met zijn vinger, terwijl de ander de ogen dicht heeft en op een gegeven moment stop zegt. Waar zit de vinger het dichtst bij? die film gaan jullie kijken! Veel plezier! (je kan het ook alleen doen of met je broertje/zusje.

3. creatief (3 x uitgekomen)

Jij houdt wel van tekenen, knutselen en dan soort dingen. Kijk op internet naar dingen die je zou kunnen maken. Woon je dicht bij de Bruna? Race op je fiets er naar toe en haal het knutselblad van Meiden magazine! Daar staan echt leuke dingen in! Kan je echt niks vinden wat je leuk lijkt? Maak een filmpje van een knutsel werkje of een tekening die je al heel goed kan en zet hem op youtube! :)

4. gezelligheid (4 x uitgekomen)

Jij verveelt je vooral omdat je alleen bent! Nou daar komt verandering in! Heb je een broertje/zusje? Doe samen een spel achter de Wii of playstation! Heb je die niet? Doe dan een gezellig bordspelletje, pak een kom met wat chips en tadaaa, jij verveelt je niet meer hoor! Heb je geen broertje/zusje, bel wat vrienden op!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • divax010

    Lekker lui, haha klopt precies lekker op de bank veder schrijven aan me storiee!
    Gister stond ie op nummer 6 van beste stories (yeah)

    8 jaar geleden
  • Marjolein5110

    Iets actiefs, klopt wel, maar het regent nu :(

    8 jaar geleden
  • XfrankaX

    Mooizo @Quizzmasterrr15 :)

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    2. Lekker lui :) klopt op dit moment wel

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?