Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Iedereen denkt wel eens na over zijn of haar toekomst. Wat ga je later worden? Ga je kinderen krijgen? Zal je rijk worden? Doe deze test en ontdek hoe jouw toekomst eruit ziet! Ik verzeker je een getailleerde voorspelling!

Mogelijke uitkomsten

Anita (23 x uitgekomen)

Jij wordt later Anita. Op je 16e stop je met de middelbare school en even later ga je de bijstand in. Je trouwt met Herman, een kale dikke man die niets anders doet dan de hele dag in het cafe hangen. Je besteedt je tijd bij je buurvrouwen en op facebook en voert hier diepgaande gesprekken over het nieuwe kapsel van het hondje van Carla.
Je krijgt drie kinderen: Maikel, Samantha en Gilano. Maikel komt op zijn 19e om bij een scooter ongeluk, Samantha raakt op haar 16e zwanger wat voor een extra mondje om te voeden zorgt en verder belandt Samantha eveneens in de bijstand. De enige die nog min of meer iets van zijn leven weet te maken en geld verdient is Gilano. Iets met een handeltje in Mexico... Wat het precies inhoudt weten jullie niet, maar het belangrijkste is dat jullie bij hem kunnen intrekken wanneer de belastingdienst jullie huis afpakt. Beiden overlijden jullie aan de gevolgen van longkanker, na jaren lang zware shag te hebben gerookt.

Evelien (98 x uitgekomen)

Jij wordt later Evelien, een leergierige en nieuwsgierige vrouw. Na de middelbare school besluit je journalistiek te gaan studeren en met succes, al snel krijg je opdrachten van grote kranten en mag je hiervoor de hele wereld afreizen.
Waar je minder succes in zal hebben is in het liefdesleven. Je zult trouwen met twee mannen, maar door het vele reizen zie je je echtgenotes niet waardoor deze beide voor een ander zullen kiezen. Jammer genoeg sterf je al op je 39e na een vliegreis van Londen naar Schiphol. Niet dat er iets met het vliegtuig gebeurt. Nee, op de loopband glij je uit en val je, om het maar zacht uit te drukken, een beetje ongelukkig.

Erik (66 x uitgekomen)

Jij wordt later Erik. Al op jonge leeftijd heb je een fascinatie voor tandenborstels. Dit loopt uit de hand en uiteindelijk leg je de officieel grootste tandenborstelcollectie van de BeNeLux aan. Deze collectie bevat onder andere de Oral-B X12 limited edition uit 1989 en een tandenborstel die is gebruikt door de bewaker van Justin Bieber, tenminste dit was wat die man op E-Bay je wijs maakte.
Verder krijg je een baan als accountant en vind je een heel lieve vrouw, Linda, die mentaal een beetje instabiel is en daardoor nogal eens spontaan in huilen uitbarst maar verder is ze gewoon heel zorgzaam en kan ze lekker koken. Je lijdt uiteindelijk een geheel natuurlijke dood in je slaap op de mooie leeftijd van 86 jaar oud.

Laurens (103 x uitgekomen)

Jij wordt later Laurens. Je haalt met twee vingers in de neus het VWO en gaat de politiek in. Je richt je eigen partij op, de LSD, en hiermee win je als partijleider de 2e kamerverkiezingen van 2031 en daardoor wordt je president van Nederland. (De monarchie is inmiddels afgeschaft nadat het gehele koninklijke huis is omgekomen bij in tripje in de woestijn van Siberië.) Je bent erg ambitieus met Nederland, misschien iets te ambitieus, want voordat je het weet heb je half Europa veroverd. De andere wereldleiders zijn hier niet blij mee en besluiten een plan te bedenken om je te vergiftigen. Gelukkug ontsnap je hieraan en, na je dood in scéne te hebben gezet vlucht je naar een klein eiland vlakbij Suriname. Hier ontmoet je nog een leuke vrouw waarmee je de rest van je leven leeft. Je sterft op een leeftijd van 69 jaar oud aan de gevolgen van de pest. (Die gek genoeg nog op dit eiland heerste, ondanks dat deze op de rest van de wereld was uitgestorven.)

Bernard (41 x uitgekomen)

Jij wordt later Bernard. Al op jonge leeftijd heb jij iets met muziek en wil daarom een instrument gaan bespelen. Na vele instrumenten uit geprobeerd te hebben kom je uiteindelijk uit bij de triangel. Je wordt aangetrokken door de aan de ene kant simplistische, maar aan de andere kant puurheid van dit prachtinstrument. Je oefent vele uren op een dag en wordt een echte triangelkoning.
Als je op de middelbare school komt besluit je om samen met een aantal vrienden een bandje op te richten, waarin jij elektrisch triangel speelt, met de hoop dat je opvalt bij de dames. Dit helaas zonder onverdeeld succes. Daarom richt je je maar weer op de klassieke triangel. Je sluit je aan bij een lokaal orkest en wordt hier al snel de ster van. Je wordt ontdekt en binnen een paar jaar ben je de aanvoerder van de triangel spelers in het Koninklijk Concertgebouworkest. Jouw triangelspel staat bekend om je souplesse en fijnheid en verder sta je ook bekend om je meeslepende triangelsolo's. Je verdient veel geld en je besluit om een grote villa te komen en tover je deze om in een heuse Playboy Mansion. Naast dat je je geld uitgeeft aan auto's en vrouwen besteedt je je geld ook aan verslavende middelen. Je loopt een cocaïneverslaving op. En na een overdosis ben je niet meer te redden en overlijdt je op 46-jarige leeftijd.

Josephine (33 x uitgekomen)

Jij wordt Josephine. Na je 16e verjaardag belandt er een envelop op je deurmat. In eerste instantie heb je al zo je vermoedens, maar na nadat je het Zweinstein logo herkent kun je je geluk niet op. Je vindt het een beetje raar dat je nu pas een uitnodiging krijgt (je gaat meestal naar Zweinstein van je 10e tot en met je 17e), maar aan de andere kant had je altijd al verwacht dat je een heks was. Omdat je geen bekenden hebt binnen de tovenaarswereld en daardoor geen idee hebt hoe je de weg-is-weg kunt vinden besluit je maar om een stok te zoeken in het bos, een scheikundeboek te kopen die de nadruk legt op het reageren van stoffen aan gebrek aan beter en een uil te kopen in de dierenwinkel. Als je in de brief kijkt waar je op moet stappen valt het je op dat er een ander perron wordt genoemd dan 9 3/4. Nou ja, denk je, dit zal wel voor eerste-jaars dreuzelkinderen zijn. Met je boeken, stok en uil in je tas stap je op de trein. In de trein zitten er enkel meisjes, maar zij vertellen ook dat ze een brief hebben gekregen voor Zweinstein, wat je weer een beetje gerust stelt. Na een lange reis hoor je dat je uit kunt stappen, maar daarnaast hoor je niet het Engels wat je verwacht had, maar Frans. Samen met de anderen wordt je een donkere kamer binnengebracht die vol staat met bedden. Een voor een worden jullie een kamertje binnengeroepen. Als je aan de beurt bent ga je het kamertje binnen. Hier zit een vrouw die je verteld dat je nu voor haar moet werken. Het werk wat je hebt te verrichten is het plezieren van mannen. De eerste weken zijn moeilijk voor je, maar na verloop van tijd raak je er aan gewend. Als je dertig bent wordt je te oud bevonden en wordt je op straat gezet. Je gaat terug naar Nederland, waar je de organisatie aangeeft die je tot de prostitutie hebben gedwongen, en deze organisatie wordt opgerold. Omdat je geen opleiding hebt voltooid besluit je om als clown te gaan werken op kinderfeestjes. Geluk in de liefde heb je verder niet en op je 56e wordt je vermoord door een van de mannen die voor de criminele organisatie werkte, welke ook verantwoordelijk was voor de prostitutie, nadat deze was vrijgekomen. Dit als wraak voor wat je hen had aangedaan.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?