Wordt jij de nieuwe Top Actrice?

Droom jij er al je hele leven van om actrice te worden zoals Cameron Diaz, Lindsay Lohan en nog andere?? Nou kom hethier te weten op wie jij later zal lijken!

Mogelijke uitkomsten

Cameron Diaz! (31 x uitgekomen)

Cameron Diaz! Een prachtig Top Actrice die niet te veel streken heeft daar mag je trots op zijn! Respect!

Lindsay Lohan! (8 x uitgekomen)

Lindsay Lohan! een Top Actrice al van jongzavaan. Je bent een doorzettertje je laat je niet doen door niemand! Maar wel hopen dat je niet zo verslaafd als haar raakt aan de drugs!...

Nicole Kidman! (1 x uitgekomen)

Nicole Kidman is al lang bezig in haar cariere actrice en jij zal dat later ook zijn, je zal in de beroemdste films meespelen zoals The Moulin Rouge. Wees er trots op!!

Scarlet Johansson! (2 x uitgekomen)

Scarlet Johansson een straffe madam die al met vele beroemde heeft ook in clipjes zoals in 1 van Justin Timberlake (Turn Around) En je bent een parchtig mooie vrouw die het overal kan maken!

Emma Watson! (6 x uitgekomen)

Je bent al bezig van je 14 jaar in de Harry Potter films eigenljk al je hele tienertijd en daar had je wel een beetje spijt van maar nu kan je je vrije wil doen en daar ben je blij mee. Dus bij jou zal het misschien niet meer zo lang duren voor je aan je cariere begint! Succes!

Nicole Richie! (0 x uitgekomen)

Nicole Richie! Eeen Anorexia geval wel spijtig want je bent een pracht van een meid! Ik hoop dat je veel meer gaat eten maar toch veel succes met je cariere!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Awrighter

    cameran diaz±D

    1 decennium geleden
  • Break

    Cameron Diaz!

    1 decennium geleden
  • Yuka

    lindsay lohan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?