ben ik verliefd?

Iedereen is wel eens verliefd. Maar dat kan kan je ook verwarren want misschien vind je hem/haar alleen maar leuk. Hier kan je testen of je echt verliefd bent! Succes!

Mogelijke uitkomsten

jij bent zeker verliefd! (44 x uitgekomen)

ik zou zo snel mogelijk een poging wagen om hem/haar verkering te vragen. Maar alleen als je er aan toe bent. Tip: het beste is om het persoonlijk te vragen face to face maar als je dat echt niet durft zou ik het doen doen met een briefje. bijvoorbeeld lieve (naam) ik vind je leuk. Wil je verkering? liefs (jouw naam).

ik zou het nog afwachten.. (5 x uitgekomen)

Misschien vind je hem/haar gewoon leuk. Als je bij elkaar in de klas zit of bij elkaar op school dan kan je meer bij hem/haar in de buurt proberen te komen om hem/haar beter te leren kennen!

gewoon vrienden (5 x uitgekomen)

Het is misschien beter als jullie gewoon vrienden blijven of vrienden kunnen worden als jullie nog niet zo veel contact hadden

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • mulannetje11

    Leuk voor jullie dat jullie verliefd zijn! Dankjullie wel dat jullie de quiz hebben gedaan

    8 jaar geleden
  • ara2

    ja je hebt gelijk ik woon in Utrecht en ik ben smoorverliefd op haar maar ik durf geen verkering te vragen .want binnenkort zit ik bij haar in de team (voetbalteam) en volgende jaar zit ik bij haar in de klas dus no problemo

    8 jaar geleden
  • Scara

    Ehhhh heh heh heh
    :$

    8 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    In love (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?