Wat weet jij van het Songfestival?

Jes!! Het Songfestival is weer bezig! Ik zelf ben helemaal blij, maar jij? Al ben je benieuwd of je er veel van weet, doe dan deze quiz. Of al heb je zin om antwoorden te gokken, doe dan ook deze quiz :-). In ieder geval, veel succes!

Mogelijke uitkomsten

Dromerige kijker (0 x uitgekomen)

Je hebt maar 1 keertje het songfestival gezien. Volgens mij kijk je er alleen naar om te hopen dat ons land wint. Je vind de muziek niet echt leuk en vind het niet erg interessant. Als ik jou was zou ik meer aandacht aan het songfestival besteden. Het is echt heel leuk. Al weet je er alles van kan je zeggen dat je slim bent :-). Maar je mag het natuurlijk zelf weten. Al vind je het saai, vind je het saai. Nou, prettige dag verder.

Muziek fan (2 x uitgekomen)

Dat had ik vroeger ook. Je vind het Songfestival volgens mij alleen leuk door de liedjes. Dat is ook leuk hoor. Maar je zou ook de artiesten op kunnen zoeken en er meer info van halen. Dat vind ik zelf altijd leuk. Maar het is je eigen keus. Ik hoop voor je dat er volgend jaar weer leuke liedjes zijn. :-)

Eurovision fan (8 x uitgekomen)

Wow! Je weet al super veel van het Songfestival, alleen moet je sommige dingetjes nog uitzoeken. Je hebt al veel info in je hoofd gesleurd. Ken jij alle liedjes net als ik ook al uit je hoofd? Zo niet, dan heb je een nieuwe uitdaging. Maar je mag het zelf natuurlijk weten. Dus, fijne dag verder.

Eurovision presentator (23 x uitgekomen)

Wow!!! Jij weet echt alles van het Songfestival!! Respect voor jou. je moet echt eens mee doen met het songfestival :-). Dat zou je makkelijk kunnen. Je weet er bijna alles van. En veel succes volgend jaar. Met het onthouden van info :-) .

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Phlegethon

    Eurovisie prenstator (: nice!

    6 jaar geleden
  • Catmint

    Staat een typfoutje bij vraag 2 denk ik :')

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?