Wie ben jij van de Grijze Jager boeken?

Altijd al willen weten wie jij bent van alle 12 delen van de Grijze Jager reeks? Doe dan deze extra lange quiz.

Mogelijke uitkomsten

Will Verdrag (146 x uitgekomen)

[face=arial][/face]Jij bent Will Verdrag!
_______________________________________________
Jij bent nieuwsgierig, intelligent, loyaal en behendig. Jij bent typisch Will!!

Will is een wees op kasteel Redmont. Zijn hele leven heeft hij ervan gedroomd om een ridder te worden. Maar als hij wordt gekozen om een Grijze Jager te worden verandert zijn droom. Will wordt een Grijze Jager! Hij wordt ontvoerd, vecht tegen de Temujai, gaat naar Zeeklif, vindt een hond, verdwaalt in de woestijn, redt Halt, en komt erachter wat er echt is gebeurd met zijn vader! Later krijgt Will een eigen leerling: Maddie.

Jeej!! Will power!

Halt O'Carrick (32 x uitgekomen)

Jij bent Halt O'Carrick!!
__________________________
Jij bent net zoals Halt. Jij bent sluw, behendig en je bent soms erg sarcastisch maar diep van binnen ben jij aardig.

Net zoals alle Grijze Jagers, is Halt een meester in het verbergen van zichzelf in zijn mot groene en grijze mantel. Hij is de Grijze Jager van Redmont en is bevriend met Grijze Jager Crowley. Halt hield al jaren een oogje op Will zonder dat Will het wist en hij wilt Will als zijn leerling. In feite is hij gewoon blij dat hij iemand heeft die zijn vieze klusjes mag doen! Hoewel hij nooit blij lijkt te zijn tijdens Will's training en bijna nooit lacht, is Halt een grondige en royale leraar voor Will en leert hem alle vaardigheden die een Grijze Jager moet leren.

SUPER HALT!!!! XD

Arnaut Altman (15 x uitgekomen)

Lang, Brede schouders en atletisch. Jij bent typisch Arnaut!
__________________________________________________

Lang, brede schouders en atletisch, Arnaut is snel gekozen voor de Redmont krijgsschool als een krijgers leerling. Zijn dagen zijn gevuld met gruwelijke lichamelijke training en lessen in militaire geschiedenis. Arnauts leraren hebben zijn geweldige zwaardvecht kunsten al opgemerkt maar ze zijn verbaasd over zijn gedrag. Waarom lijkt hij altijd kneuzingen te hebben? En waarom is zijn schoolwerk zo slordig? Er zal iemand zo intuïtief als Halt ervoor nodig zijn om uit te zoeken wat er gaande is en Arnaut te helpen met zijn wraak op de pestkoppen die hem kwellen.

#SUPER_ARNAUT

Evalyn (prinses Cassandra (44 x uitgekomen)

Jij bent typisch Evalyn (prinses Cassandra), want jij bent helemaal niet koppig en eigenwijs (kuch kuch). Je weet wat je wilt.

Evalyn is voorbestemd om een hoofdpersoon te worden in de Grijze Jager reeks. Wanneer Gilan, Will en Arnaut haar vinden in boek 2 (De Brandende Brug),is Evalyn uitgehonderd en uitgeput nadat haar reisgezelschap is aangevallen door Morgarath's Wargals en ze ontsnapt is. Niet wetend wie ze kan vertrouwen, vertelt ze de 2 Grijze Jagers dat ze een dienstmeid is - maar haar echte identiteit is veel belangrijker.

Yup, ik zeg Evalyn. #POWER!!

Erak Stervolger (16 x uitgekomen)

Jij lijkt op Oberjarl Erak. Jij bent MEGA STERK!!!!!

Erak is de Oberjarl, of Jarl van het Skandische wolvenschip Wolfwind. De Skandiërs accepteren soms om te vechten voor andere gebieden voor geld, en in boek 2 (De Brandende Brug) vechten ze voor de kwaadaardige Morgarath, die probeert het Koninkrijk van Araluen te verslaan.
Erak staat bekend om zijn navigatie kunsten - en de bereidheid om zijn strijdbijl te gebruiken om zijn standpunt bekend te maken! Hoewel hij nors is en strijdlustig, heeft hij ook een zachte kant, die je kan in boek 3 (Het IJzige Land).....

#STRIJDBIJLEN

Gilan (76 x uitgekomen)

Jij bent Gilan!!!

Halt's vorige leerling Gilan, is nu in de 20 en mist nooit een moment om zijn ex-leraar Halt in de maling te nemen, maar dat is nog nooit gelukt.
Voor al zijn grappen en zijn luchtige mannier, is hij echter, serieus over een Grijze Jager zijn - hij koos om een Grijze Jager te worden in plaats van een ridder, wat Will moeilijk vindt om te begrijpen. Gilan is de beste in het verplaatsen terwijl je niet gezien wordt in het Grijze Jager korps en hij is de enige Jager die een zwaard bij zijn dubbele schede en boog gebruikt.

#ZWAARD_RANGER

Alyss Mannering (31 x uitgekomen)

Jij bent net zo diplomatiek als Alyss!!

Alyss, Will's vriendin uit zijn kindertijd op kasteel Redmont , is uitgegroeid tot een mooie, jonge, vrouw. Haar snelle humor en rustig karakter maar haar perfect voor de Diplomatieke Dienst, die ook bekend zijn als Couriers. Onder de zorg van de elegante Vrouwe Pauline bij kasteel Redmont, zal Alyss diplomatie leren en zal ze op missies gaan voor het Koninkrijk. Alyss's baan als Courier zal haar terug in contact brengen met Will in boek 5 ( De Magiër Van Macindaw) in de Grijze Jager Serie.

#Alyss_POWER

Madelyn (of Maddie) Altman (118 x uitgekomen)

Jij lijkt op Maddie!!!!!

Maddie is de dochter van Arnaut en prinses Cassandra (of Evalyn). Ze verschijnt als eerste in boek 12 (De Koninklijke Leerling).
Als Maddie weer eens verschrikkelijk koppig en eigenwijs is weten Arnaut en Cassandra niet meer wat ze moeten doen. Ze zoeken hulp.
Hun vrienden (Behalve Will. Die is depressief) komen op het idee om haar wat discipline bij te brengen dat de training van Grijze Jagers haar goed zal doen.......
Ze is de eerste vrouwelijke Grijze Jager. Haar paard heet Bumper.

#MADDIE_AND_BUMPER!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Sithlord

    Yeet! Ben Will!!!!!!!(Y)

    3 jaar geleden
  • FloorKes

    YES ik ben Maddie dat klopt wel zei is zoieso mijn held uit de boeken en ik ben klein van stuk

    3 jaar geleden
  • Quizmaster2404

    Halt!!!
    #be_like_halt

    7 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Evalyn
    Hahahah eigenlijk best grappig want mijn sci-fi naam is Evlyn xD

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Gilan power (hij is cool)
    Lijk denk ik net iets meer op madie but gilan is ook cool,

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?