Welke vinger ben jij?

"Naar bed, naar bed," zei Duimelot
"Eerst nog wat eten," zei Likkepot
"Waar zullen we dat halen?" zei Lange Jan
"Uit grootmoeders kastje," zei Ringeling
"Dat zal ik 't verklappen," zei Kleine Pink



Over het algemeen heeft ieder mens twee handen met aan elke hand vijf vingers. De duim, de wijsvinger, de middelvinger, de ringvinger en de pink. In deze quiz kan je erachter komen met welke van deze vingers ik jou vergelijk.

Vat de uitkomst alsjeblieft niet te serieus op aangezien dit slechts een kleine quiz is, die je natuurlijk niet kan definiëren.



Winnar van QOTM van Augustus

Mogelijke uitkomsten

De duim (174 x uitgekomen)

De duim is een kleine, maar wel handige, sterke, sociale en machtige vinger. Met de duim kan je immers veel soepele bewegingen maken, makkelijk de toppen van de andere vingers aanraken en in veel situaties geeft hij ook een belangrijk oordeel door enkel omhoog of omlaag te wijzen. Dus hoewel deze vent zo klein lijkt, is hij tot heel wat in staat.

De wijsvinger (106 x uitgekomen)

De wijsvinger is moeilijk te missen. Zoals de naam al zegt, wordt met deze vinger gewezen, om bijvoorbeeld duidelijk te maken wat er aan de orde is. Direct naar een mens wijzen wordt echter als onbeleefd gezien. De wijsvinger is best dominant en heeft graag een leidende rol, maar moet daarbij soms dus uitkijken om niet te bazig en onbeleefd over te komen en vriendelijk te blijven. Hij is ook vindingrijk en komt vaak met goede vragen en ideeën aanzetten.

De middelvinger (132 x uitgekomen)

De middelvinger komt vaak over als een gemene, arrogante vinger. Hij beledigt mensen met gemak. Aan de andere kant kan je de middelvinger dan juist zien als iets dat voor zijn mening durft uit te komen, ook als deze negatief is.

De ringvinger (133 x uitgekomen)

De ringvinger is de vinger van trouw. Hij volgt altijd wanneer de pink of middelvinger ombuigt. Ook houdt deze vinger van sier en van het huwelijk, aangezien hij de trouw- of verlovingsring draagt. De ringvinger pronkt ook wel graag hiermee.

De pink (149 x uitgekomen)

De pink is een kleine en verlegen vinger. De pink lijkt vaak niet een heel belangrijke rol te hebben en blijft het liefst op de achtergrond. De pink heeft echter ook iets deftigs, aangezien deftige mensen weleens hun pink omhoog steken bij het drinken van een kopje thee. Ook is de pink betrouwbaar, denk maar aan de "pinky promise".

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Marisha

    De pink
    Klopt wel :P

    7 jaar geleden
  • Divide

    Wijsvinger, hahaha.

    8 jaar geleden
  • Fujiwara_

    dum (Y)

    8 jaar geleden
  • _Nymeria

    De pink! Had ik ook wel verwacht (:

    8 jaar geleden
  • Duendes

    De duim xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?