Lijk jij meer op Sans of Papyrus?

Nee, ik heb het niet zo zeer over de lettertypes comic sans en PAPYRUS, alhoewel de twee personages wel daarnaar zijn vernoemd. De skeletten Sans en Papyrus zijn broers. Ze komen uit Undertale, een game voor op de computer. Ik ben er behoorlijk fan van, vandaar dat ik besloot deze quiz te maken.

Wil je weten waarom Undertale een geweldig spel is? Kijk eens hier. Wil je vertellen wie je favoriete personage van het spel is? Klik dan hier.


Met dank aan Toby Fox voor het maken van één van de beste spellen ooit.

Mogelijke uitkomsten

Sans (45 x uitgekomen)

Sans is nogal lui, en hij gaat meerdere keren op een dag naar Grillby's, het café in Snowdin. Hij houdt ook enorm veel van woordgrappen en knock knock jokes. Vrijwel iedereen kent hem en hij is erg geliefd. Verder schijnt hij ook te kunnen teleporteren, en hij is enorm powerful. Hij weet ook meer dan je zou verwachten. Nee, je wilt niet een slechte tijd met hem krijgen.

Papyrus (21 x uitgekomen)

Papyrus maakt dolgraag spaghetti, maar heeft uiteindelijk één grote droom: om lid te worden van de "Royal Guard". Hij wil dan ook populair worden. Echter, zelfs als hij gevaarlijk probeert te zijn, is hij dat niet. Papyrus is zo onschuldig als wat, ook al prijst hij zichzelf de hemel in. Verder houdt hij ook behoorlijk van puzzels. Papyrus is altijd bezig, en vol energie. Hij is het liefst met iedereen bevriend. Overigens staat hij ook open voor een date.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Writex83

    Sans

    6 jaar geleden
  • dhmisundertale8

    i'm sans :D jup, ik gedraag me echt heel erg als sans. het is zelfs een beetje eng. we zijn echt familie ofzo.

    6 jaar geleden
  • warriorcat4ever

    Sans, k. Hi im sans. im a sans-ation

    7 jaar geleden
  • MCRpaardenhel69

    NYEH HEH HEH HEH

    7 jaar geleden
  • GrindelwaId

    Ik ken het spel eigenlijk alleen door Dan en Phil. Ik ben Sans

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?