Wie was jij in een vorig leven?

Als je gelooft in reïncarnatie is dit echt watvoor jou!!!
Volgende week is er een feest, je moet verkleed gaan als je vorige ik, maar wacht eens even.... mijn vorige ik?! PANIEK!!!! Wie is dat???? Was is Jeanne d'Arc of toch Cleopatra???? Of was ik misschien de schoenlepel van Karel V????

Maar speciaal voor jou en mij, hier de quiz om uit te vinden wie jij was!!!!!

GOOD LUCK AND TAKE YOUR TIME(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Cleopatra (15 x uitgekomen)

Jij was in een vorig leven Cleopatra!!!! De Egyptische keizerin was stoer, knap, rijk en geliefd!! Zoek alles uit over jouw verleden, dan heb je een heeel bijzonder verhaal!!!!

Jeanne d'Arc (7 x uitgekomen)

Jij was echt Jeanne d'Arc!!! Je was een vroom, eerlijk, dapper en lief meisje!! Je leven eindigde oneerlijk, maar jouw leven was een leven om trots op te zijn!

De schoenlepel van Karel Appel (1 x uitgekomen)

Jij was de schoenlepel van Karel Appel!! Jij hielp Karel altijd om in zijn schoenen te komen, zonder jou had Karel altijd verf op zijn voeten.... Maar dankzij jou kwam hij zijn schoenen in!!!

Boer Piet Pietszoon (11 x uitgekomen)

Jij was echt boer Piet Pietszoon!! Jij was niet zo bekend maar heel geliefd onder de koeien,varkens, graan en de kippen!!!! Met jouw vrouw Jannie Pietsvrouw kreeg je 6 kinderen; Pieter Pietszoon, Janna Pietsdochter, Piet Pietszoon, Klaas Pietszoon, Martha Pietsdochter en Peter Pietszoon!!

Rembrandt van Rijn (4 x uitgekomen)

Jij was echt Rembrandt van Rijn! Jij was een goede schilder, meer dan goed zelfs, maar zelf wist je het niet!! Je was niet geliefd in jouw tijd maar nu kan je genieten van je eigen schilderijen in musea!

Cowboy Billy Bam (4 x uitgekomen)

Jij was cowboy Billy Bam! Jij ving met je lasso alle dieren. Cowboy Billy Boem was jouw voorbeeld! Maar je was bijna net zo goed! Koeien, schapen, paarden, het kon niet gek genoeg!

Marthin Luther King (5 x uitgekomen)

Jij streed voor de vrede en gelijkheid met je stem! Je was Marthin Luther King! Jouw; "I have a dream" is nog steeds bekend. Ik zou maar trots op jezelf zijn! Je raakte nooit een zwaard of boog aan, maar je bereikte veel!

De pen van William Shakespeare (10 x uitgekomen)

Jij was de pen van William Shakespeare! Met jou werden Romeo en Julia, Mac Beth en nog veel meer bekende toneelstukken en verhalen geschreven! Shakespeare kon niet zonder jou en dat is een hele eer!

Koe Bella XIV (6 x uitgekomen)

Jij was Koe Bella XIV! Je was een koe van Boer Geert Geertszoon en Klara Geertsvrouw. Je stond in de wei vaak naast Koe Bella XVII, Koe Bella XXIII en Koe Berto XXXVIII!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Iritepiet1

    NiareNero die had ik ook! XD 😂😂😂

    6 jaar geleden
  • NiareNero

    Wauw, wat een eer om de pen te zijn geweest van William Shakespeare

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?