Op welk vrouwelijk personage uit Vendetta lijk jij het meest?

Zeven verschillende meiden spelen de hoofdrol in Vendetta, een verhaal dat zich afspeelt op een jongerencamping in Griekenland.

Op wie van hen lijk jij het meest?

Mogelijke uitkomsten

Jij lijkt het meest op Angel! (5 x uitgekomen)

Je bent avontuurlijk en sportief en ontfermt je graag over iedereen waar je van houdt. Je bent een doorzetter en kan soms net iets teveel opgaan in je passies, zo erg dat je dan even helemaal nergens anders meer oog voor hebt. Controle is daarom ook belangrijk in je leven, zodat je jezelf niet verliest en de juiste balans kunt vinden tussen de dingen die moeten en de dingen die je graag wilt. Verder ben je een optimist en ook creatief. Dit resulteert vaak in vindingrijke oplossingen en een positieve sfeer in je omgeving.

Jij lijkt het meest op Ilse! (10 x uitgekomen)

Je bent vrolijk, spontaan en gezellig. Je reageert vaak impulsief op dingen en voorziet daardoor vaak niet de gevolgen. Hierdoor kun je jezelf of de mensen om je heen soms in problemen brengen, maar dan zoek je ook snel naar een goede oplossing! Je bent een goede, lieve vriendin die alles voor haar vrienden over heeft, maar je vindt het soms moeilijk om in de huid van anderen te kruipen. Je brengt echter wel veel vrolijkheid en gezelligheid in jullie vriendengroep!

Jij lijkt het meest op Marije! (6 x uitgekomen)

Je lijkt op Marije! Je bent vriendelijk, sociaal en kunt je goed inleven in anderen. Je staat liever niet op de voorgrond en zult niet zomaar met iedereen een gesprek aanknopen, maar als mensen je eenmaal beter leren kennen en je je bij hen op je gemak voelt, heb je hele goede humor, ben je gezellig en ben je ook een hele goede gesprekspartner. Je bent introvert en vindt het niet erg om af en toe alleen te zijn, maar kunt ook erg genieten van gezelligheid.

Jij lijkt het meest op DJ! (5 x uitgekomen)

Je bent open, nieuwsgierig en houdt van veel mensen om je heen. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor je, wat je ook een lief en zorgzaam karakter geeft. Je houdt ervan om naar leuke jongens te kijken; de eerste stap zetten vindt je alleen iets lastiger. Maar niet getreurd, met die liefde komt het wel goed. Je hobby's zijn o.a. shoppen, uitgaan, een goed boek lezen en muziek luisteren. Je bent altijd in voor een praatje en biedt altijd een luisterend oor. Een vriendin van jou ben en heb je voor het leven.

Jij lijkt het meest op Stacey! (1 x uitgekomen)

Je bent lief en aardig, maar staat niet zo op de voorgrond. Je bent wat onzeker en hebt iets langer de tijd nodig om aan situaties te wennen. Als je eenmaal vrienden hebt gemaakt zijn zij voor jou erg belangrijk en je bent erg trouw. Iedereen kan bij jou terecht met zijn problemen, maar je laat je eigen problemen meestal niet echt merken. Je kunt slecht tegen onrecht en maakt je vaak zorgen om dingen die helemaal niet zo erg zijn. Je houdt van boeken en romantische films en kunt je heel goed van de wereld afsluiten om in een verhaal te duiken. Er zijn vrij weinig mensen die jou niet leuk vinden, je moet het alleen zelf nog even beseffen!

Jij lijkt het meest op Luca! (2 x uitgekomen)

Je bent nieuwsgierig en spontaan. Je bent er meestal als de kippen bij als er iets gebeurt en vindt het leuk om nieuwtjes met je vrienden te bespreken. Soms ben je iets te rap met je meningen, maar je bedoelt het meestal niet slecht. Sportieve dingen liggen jou ook goed en je bent nooit te beroerd om iets uit te proberen of om ergens aan mee te doen. Je houdt het meest van thrillers of romans met een goed plot, kan hele avonden opblijven en wil het liefst zo veel mogelijk van de wereld zien. Je bent veelzijdig en daarom kan iedereen het goed met je vinden.

Jij lijkt het meest op Lotte! (8 x uitgekomen)

Je vindt het leuk om je van anderen te onderscheiden met je kleding- en muzieksmaak. Je besteedt de nodige aandacht aan je uiterlijk, maar bent absoluut niet tuttig. Je bent avontuurlijk, altijd in voor iets nieuws en wordt als erg sociaal beschouwt. Je vindt eerlijkheid erg belangrijk, kan je goed in anderen inleven en staat erg positief in het leven.
Je bent een fantasy-fanaat en hebt uiteenlopende hobby’s die niet doorsnee zijn bij meiden van jouw leeftijd. Je maakt je niet zo druk om wat anderen van je vinden en bent van mening dat iedereen uniek is op zijn of haar eigen manier. Je hebt voor iedereen respect, waardoor je gemakkelijk bevriend raakt met mensen die wat minder sociaal zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Nanor

    Lotteeee

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Ilse!
    Ik word er neit echt getroost van maar ik ben wel blij :)

    8 jaar geleden
  • Altaria

    Ik ben Lotte! Jeah!!

    8 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Marije lawl

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?