Welke story van mij past het beste bij jou?

Ik heb een aantal stories geschreven. Wil je nu weten welke van die stories voor jou misschien wel leuk zijn om te lezen, doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Het Doolhof (16 x uitgekomen)

Het Doolhof is de perfecte story voor jou!
Er komt veel fantasy en avontuur in voor, maar ook romantiek. Je houdt van andere werelden en onverklaarbare gebeurtenissen. Ook vind je het leuk om het verhaal vanuit meerdere personen te beleven.

Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?


Lijkt het je iets, klik dan hier. ^^

Elfentranen (11 x uitgekomen)

Elfentranen is de perfecte story voor jou!
Het is een fantasierijke, sprookjesachtige story met allerlei magische wezens. Je houdt ervan om lekker weg te dromen bij een story.

Milou van der Linden is een meisje van veertien jaar en ze voelt zich erg eenzaam op school, vooral als haar beste vriendin Louise zich ook tegen haar keert.
Maar dan ontmoet ze een elfje, Jasmijn genaamd, die uit de Gedachtenwereld komt. De Gedachtenwereld is een plaats waarin alle fantasiewezens en alle fantasieverhalen die ooit bedacht zijn, bestaan. Deze wereld is in gevaar, omdat de mensen op Aarde steeds minder hun fantasie gebruike. Jasmijn vraagt Milou of ze haar wil helpen.
Kort hierna sluit ze vriendschap met de stille Rosanne en de knappe Roy, maar al vlug daarna verdwijnt Roy. Als Milou hoort dat hij gevangen is door de Schaduwwezens van de Gedachtenwereld, gaat ze hem meteen achterna om hem te redden.
Lukt het Milou om Roy te vinden?
Zal ze de Gedachtenwereld kunnen redden?


Lijkt het je iets, klik dan hier! ^^

De Wens (12 x uitgekomen)

De Wens is de perfecte story van jou!
Je houdt ervan als een verhaal vlot verloopt, met veel dialoog en niet te veel beschrijvinen. Het verhaal bevat fantasie, magische krachten en een hoop liefde.

Als Sophie op een dag wakker wordt in een andere wereld, weet ze niet wat haar overkomt. Ze ontmoet een jongen die haar naar een plaats brengt die hij 'de strijders' noemt. Sophie ontdekt dat deze wereld haar nodig heeft om de strijd tegen de drie duistere broers die de hele wereld bedreigen, te winnen. Maar dit zal haar niet lukken in haar eentje.

Lijkt het je iets, klik dan hier! ^^

I'll definitely be allright. ~ Cardcaptor Sakura (11 x uitgekomen)

I'll definitely be allright is de perfecte story voor jou!
Het is een fanfiction over Cardcaptor Sakura, dus als je van anime houdt, is deze story echt iets voor jou. Ook is het geschreven in het Engels.

It's been five years since Sakura defeated Clow Reed's magic and it's been five years since she used her Sakura cards.
And, it's been two years since Syaoran came back from Hong Kong and decided to settle down in Japan.
Sakura and Syaoran are now sixteen years old and they're still together, but they're both too shy to show their relationship to the world. When Sakura starts worrying about the fact that their first kiss still didn't happen, she suddenly feels a strange presence, the presence of magic.
Once again, she has to use her magic to destroy the evil and save the world. But will she succeed? And will the relationship between her and Syaoran work out?


Lijkt het je iets, klik dan hier! ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • destinytjuh

    leuke quizz

    1 decennium geleden
  • Nythil

    Elfentranen, de story die ik vandaag heb gelezen xD

    1 decennium geleden
  • AgentNCD

    De wens... Alle verhalen lijken me wel wat :$.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?