Welke docent op Zweinstein ben jij?

Er zijn zoooveeeel docenten op Zweinstein, maar wie ben jij daarvan?
Ben jij Anderling, Banning of toch Omber?
Met veel uitkomsten en redelijk wat vragen!

GOOD LUCK AND TAKE YOUR TIME!(typing):D

Mogelijke uitkomsten

professor Anderling (74 x uitgekomen)

Jij ben Anderling! Jij bent grappig, streng, sociaal en rechtvaardig. Je kan goed de leiding nemen en gedaanteverwisselingen is helemaal jouw vak! Je bent een uitstekende faunaat en alle leerlingen(behalve de Zwadderaars) houden van je. Je bent vaak wel in voor een grapje, maar kan heel serieus, streng en rechtvaardig zijn!

professor Sneep (35 x uitgekomen)

Jij bent Sneep! Jij bent best onzeker, sluw, slim en serieus! Jij hebt het niet altijd makkelijk, maar laat dat niet merken. Je bent slim en kan sluw zijn. Sommige mensen mogen je niet. Maar jij mag sommige mensen ook niet, dus dat klopt!

Sneep is eigenlijk de held van het verhaal! Ik heb HEEEEEL veel respect voor hem!

professor Zwamdrift (2 x uitgekomen)

Jij bent Zwamdrift! Je bent raadselachtig en soms best raar. Je weet veel van waarzeggerij en ziet vaak de dood. Je zit niet altijd lekker in je vel, maar met vriend(inn)en juist weer wel! Het maakt niet uit als sommige mensen je apart vinden, iedereen is immers anders!

professor Banning (7 x uitgekomen)

Jij bent Banning! Je bent niet zo groot, maar toch heel slim, gezellig en vrolijk als Filius Banning! Je bent wat kleiner dan anderen, maar het maakt je niet uit. Je kan heel goed uitleggen en lesgeven. Je bent zeker geliefd!

professor Lupos (43 x uitgekomen)

Jij bent Lupos! Je bent een buitenbeentje en heel aardig. Omdat je een

weerwolf
bent ben je niet zo populair. Maar het maakt je niet uit. Je hebt goede vrienden, alleen je bent soms nogal onzeker over liefde en emotionele dingen. Maar dat maakt allemaal niet uit!

professor Perkamentus (89 x uitgekomen)

Jij bent Perkamentus! Je bent wijs, rechtvaardig en geniaal! Veel mensen mogen je. Je zorgt dat iedereen erbij hoort en het naar zijn zin heeft. Daarom ben je ook Zweinsteins beste schoolhoofd!

Je bent bereid je leven te geven voor een afvallige dooddoener/leraar! Respect!

professor Krinkel (9 x uitgekomen)

Jij bent Krinkel! Je bent heel onzeker en zenuwachtig, je probeert iets te bereiken met Zwarte Kunsten. Helaas gaat dat niet altijd even goed. Je strijdt tot het einde. Soms stotter je, of durf je iets niet. Maar onder jouw tulband schuilt ook iets heel goeds!

professor Stronk (7 x uitgekomen)

Jij bent Stronk! Je houdt van de natuur en dieren. Je geeft graag les en helpt leerlingen goed. Jouw ultieme plek is in de natuur. Buitenbeentjes worden bij jou topleerlingen, zo rechtvaardig ben jij!

professor Kist (5 x uitgekomen)

Jij bent Kist! Je bent een beetje traag en wiebelig, maar je bent slim en handig. Jouw lessen worden niet altijd gewaardeerd, maar jouw leven is je alles! De dood is niet echt jouw ding en je wil nooit stoppen met geschiedenis van de toverkunst geven!

Oh ja, je bent een geest

professor Hagrid (19 x uitgekomen)

Jij bent Hagrid! Je bent niet superslim, niet superhandig, maar wel SUPERLIEF. Je hebt goede vrienden, ook al heb je het niet altijd makkelijk. Je bent halfreus en houdt veel van dieren, vandaar dat je Verzorging van Fabeldieren gaat geven!

professor Omber (3 x uitgekomen)

Jij bent Omber! Jij wil dat alles gaat zoals jij bedacht had. Best logisch, maar niet zo handig. Je bent vaak populair, maar na een tijdje neemt dat af. Ik zou ook eens aan anderen denken, verder houd je van roze theekopjes, roze fotolijstjes(met foto's van jezelf) en roze kleren.

professor Slakhoorn (9 x uitgekomen)

Jij bent Slakhoorn! Jij bent soms best zelfingenomen en hebt lievelingetjes. Dat werkt niet altijd in jouw voordeel. De Slakkers zijn bij jou het beste wat er bestaat en je hebt een voorliefde voor populariteit.

professor Smalhart (10 x uitgekomen)

Jij bent Smalhart! Geen spiegel is veilig voor jou, overal moet je even jezelf bewonderen en keuren. Jij denkt dat alles om jou draait op de wereld. Vrouwen houden van jouw boeken en uiterlijk. Jij zelf stiekem ook

Ik zou niet iemands anders boeken verkopen, dat is niet zo handig, misschien kost dat ooit je je geheugen! :o

professor Dolleman (31 x uitgekomen)

Je bent Dolleman! Jij bent best gek, rechtvaardig, slim en handig. Je hebt veel vrienden. Helaas zijn er ook mensen die niet van jou houden. Met jou erbij lukken plannen en andere dingen.

Helaas raak je bij een van jouw plannen, plots je leven kwijt:o

Madame Hooch (12 x uitgekomen)

Jij bent madame Hooch! Jij houdt van vliegen, lesgeven en zwerkbal. Het veld van jouw sport is jouw leven. Leerlingen gaan vaak met plezier naar vliegles, gewoon omdat het zooo leuk is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?