welke rozenkleur komt overeen met jou persoonlijkheid?

elke kleur heeft zijn "persoonlijkheid" welke kleur roos hoort bij jou persoonlijkheid? test het hier

Mogelijke uitkomsten

groene roos (14 x uitgekomen)

Groen is de kleur van vrede, rust en harmonie. Groene rozen mensen wensen andere mensen veel geluk. Jij bent een vredestichter in het leven, en je houdt niet van ruzie. Mensen komen naar jou omdat je erg lief bent.

roze roos (7 x uitgekomen)

Jij bent van alles wat, een mix van rode en witte rozen, met een beetje extra! jouw persoonlijkheid heeft vele kanten. En je hebt een aura van onschuld en zoetheid. Je bent erg dankbaar voor alles en je bent snel vrolijk.

rode roos (2 x uitgekomen)

De rode roos staat voor de romantische mensen, en rode rozen symboliseren liefde. Je laat snel zien wat je van iets vind, en je emoties zijn makkelijk te herkennen. Je bent zeer respectvol tegenover anderen. Echt een romantisch typje!

oranje roos (13 x uitgekomen)

Oranje rozen zijn vurig en enthousiast, en hebben veel passie voor iets. Je hebt een groot doorzettings vermogen, want wat jij wil gebeurt (meestal). Je bent heel erg nieuwsgierig en je staat open voor nieuwe dingen.

witte roos (40 x uitgekomen)

Je bent de witte roos! je houdt van mensen die de waarheid spreken, en haat mensen die liegen! Zelf zal je ook altijd de waarheid zeggen als iemand je daarom vraagt. De witte roos symboliseert een nieuw begin, met vrede en onschuld. Je bent een symphatiek en bescheiden mens.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?