Door welk monster word jij vermoord?

De wereld is niet wat het lijkt, 's nachts komt het namelijk pas echt tot leven... nou... of je het "leven" kan noemen...

Mogelijke uitkomsten

Vampier (21 x uitgekomen)

Na een avondje stappen ben jij de laatste die naar huis gaat en terwijl je door de lege straten sjokt en huppelt (je hebt iets teveel op) zie je een schim weg schieten. Je begint te lachen en denkt dat het 1 van je vrienden is die jou zijn gevolgd, maar het volgende moment voel je een stekende pijn in je nek en twee rode ogen die je gretig aanstaren. je probeert te schreeuwen maar dat lukt niet, je laatste herinnering is de koude natte straat tegen je wang en die ogen, de ogen van een rasechte vampier.

Weerwolf (18 x uitgekomen)

In de schemering loop je rustig door het bos, maar wanneer het echt donker begint te worden raak je toch een beetje de weg kwijt. Terwijl je angstvallig het pad probeert te vinden hoor je achter je steeds gegrom en gehijg, het zal wel je verbeelding zijn. Dan wanneer de maan achter de wolken vandaan komt hoor je gehuil en als je achteruit loopt struikel je over een tak en land je op je rug. Een harig figuur stapt over je heen en zijn warme adem voel je in je nek. Je hart bonst in je keel en je ben bang dat hij het hoort, oh ja, dat doet hij. je laatste herinnering is het vieze gevoel van slijm op je wang en je eigen geschreeuw.

Bergtrol (22 x uitgekomen)

Tijdens je kampeertrip in de bergen lig je lekker naar de sterren te kijken als je ineens opmerkt dat je tent weg is, en al je spullen eigenlijk. Je loopt naar de berghelling en vind daar een grot, je kijkt om het hoekje en ziet een trol naast een vuur met een pot je tent als een zakje uitschudden. Hij lijkt wel teleurgesteld, hij had natuurlijk graag gewild dat jij erin zou hebben gelegen, blind als hij was kon hij jou niet zien liggen tussen de hoge graspollen. De trol ruikt in de lucht en kijkt jou ineens recht aan, je wil weg rennen maar het is al te laat, hij heeft zijn grote, vette, modderige vingers al om je heen geslagen. Je laatste herinnering is je stank van de trol en de hitte van het vuur tegen je huid.

Draak (10 x uitgekomen)

Als je besluit te gaan backpacken door de Sahara kijk je natuurlijk al de dood in de ogen maar nooit had je gedacht dat het zo letterlijk zou zijn. Toen de eerste nacht viel zag je in de verte vuur branden, of was het je verbeelding? Waar vuur is zijn mensen, je besloot erheen te gaan en je even lekker tegoed te doen aan hun eten. Wanneer je dichterbij komt zie je al snel dat dit niet het geval is, er zit een groot beest jou al aan te staren, er is geen ontsnapping in deze woestenij en daarom sta je zo stil mogelijk hopend dat de draak je niet ziet. Het is al te laat. Je laatste herinnering is de koude staar van de draak en zijn hete adem.

Eenhoorn (19 x uitgekomen)

Jij dacht dat je met een studie naar eenhoorns in het oude Griekenland wel veilig zou zitten of niet? Verkeerd gedacht! Eenhoorns zijn duivelse wezens die mensen aan hun hoorns spiezen, dat is ook precies wat er met jou gebeurde toen je er eentje vond op vakantie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • kokololaa

    BERGTROL POWER

    8 jaar geleden
  • Allmilla

    Door een bergtrol... gezellig...

    8 jaar geleden
  • Creating_Laura

    Vampier.... maar maar, een vampier mag mij niet dood maken, die vampier moet mij ook vampier maken :S

    8 jaar geleden
  • lisareal

    Vampiers! Leuk die zijn het leukst :)

    8 jaar geleden
  • NiareNero

    Ik word vermoord door een eenhoorn. Best een waardige dood, als je wordt vermoord door zo'n mooi dier.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?