Hoe bijgelovig ben jij

Ben jij bijgelovig?

Mogelijke uitkomsten

Jaah heel erg (82 x uitgekomen)

Jij weet heel goed wat ongeluk brengt en wat niet. Boven jou kamerdeur hangt een hoefijzer, en dat klavertje vier dat je deze zomer gevonden hebt in het gras heb je gedroogd en in een lijstje gehangen. Het lijkst wel of het ongeluk jou opzoekt op vrijdag de dertiende. Heb je soms al een keer je been gebroken of iets anders gehad op deze dag? Het liefst zou jij alleen maar in bed liggen. Maarre da's misschien een tikkie overdreven.

Beetje bijgelovig (496 x uitgekomen)

Soms twijfel je of iets toeval is of niet. Jij hebt stiekem wel een gelukspen voor je proefwerken, maar als die het niet meer doet, koop je gewoon een nieuwe pen. Wie weet brengt die ook wel geluk. Als je in je agenda ziet dat vrijdag de dertiende op komst is, slik je wel even, maar je lat je humeur er niet door verpestenn. Je let misschien wat beter op dat je niet onder een ladder doorloopt. maar echt bang ben jij voor het grote ongeluk niet.

Niet bijgelovig (72 x uitgekomen)

Vrijdag de dertiende is voor jou een gewone dag zo als alle andere dag en van de week. Jij blijft er niet voor thuis en let ook niet bijzonder goed op om te voorkomen dat jou iets naars overkomt. Geld gooien in een wedsput vind jij geldverspiling, zwarte katten zijn net zo lief als die met een andere kleur. En eerlijk gezegd vind je het 'n beetje overdreven als anderen dat wél doen. Als iemand niet bijgelovig is, dan ben jij het wel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • LittleBrunette

    Niet.

    7 jaar geleden
  • anubislover12

    Beetje bijgelovig
    ( vrijdag de dertiende is voor mij echt een ongeluksdag)

    9 jaar geleden
  • Dahlias

    Beetje bij gelovig. Uhm..
    Laten we zeggen dat ik zo ongeveer m'n eigen bijgeloof heb en stiekem ZWAAR bij gelovig ben :$

    1 decennium geleden
  • TheNewGrimm

    beetje bijgelovig.

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    bEETJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KUDDOOOOOOOOOQ

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?