Welk makeup item past het beste bij jou?

Wil jij weten welk makeup item het best bij jou past en waar jij niet zonder kan? Ga je gang ;)

Mogelijke uitkomsten

Lippenstift (10 x uitgekomen)

Jij past het beste met lippenstift. Al zou je geen andere makeup op je gezicht dragen, door je lippenstift val je meteen op en zul je regelmatig complimenten krijgen

Mascara (29 x uitgekomen)

Jouw ogen zijn gewoon het centrale punt van je gezicht. En als je ze meer wil laten opvallen, gewoon een paar laagjes mascara en iedere knipoog zal werken!

Blush of Bronzer (6 x uitgekomen)

Als je 's morgens wakker wordt, vind je meestal dat je er een beetje bleekjes of leeg uitziet. Een klein beetje blush of bronzer of een combinatie van beiden is genoeg om er klaar voor de dag uit te zien en als een fotomodel door de gangen van de school te lopen ;) !

Foundation of BB-cream (12 x uitgekomen)

Doordat je misschien af en toe een puistje hebt (of je er helemaal vol me bent altijd), gebruik je graag wel eens een BB-cream of foundation om ze te bedekken. Natuurlijk zie je er op eender welke manier flawless uit!

Dagcrème (10 x uitgekomen)

Makeup boeit je niet echt veel, maar af en toe durf je wel wat op te doen als je naar feestjes gaat. Op een dagelijkse basis hou je het meestal gewoon met een dagcrème omdat je niet vindt dat andere makeup producten nodig zijn en dat is natuurlijk het gemakkelijkste en het snelste!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • FaithofBlood

    Mascara... Kan ook niet leven zonder foundation en wenkbrouw-tools haha... Anders schaam ik me dood xD

    8 jaar geleden
  • Fennec

    Blush of bronzer, dat tweede heb ik niet, misschien eens op doen voor het gala binnenkort :) Meestal gebruik ik eyeliner en soms wat lippenstift.
    En @ paardenvriend, geen make-up dragen is niet vreemd. Je moet het voor jezelf dragen, niet omdat je denkt dat anderen het verwachten.

    8 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Ik ben niet echt van de make-up... Maar ik denk dat ik als ik volgend jaar naar de middelbare ga wel mascara op ga doen, ik ben namelijk bang dat het raar is als je geen make-up draagt...

    8 jaar geleden
  • Rossiya

    Foundation of BB-cream, dat gebruik ik eigenlijk niet... Ik gebruik alleen concealer en mascara ;)

    8 jaar geleden
  • IreneGrint

    Foundation of BB-cream, klopt ik kan echt niet zonder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?