Welk hondenras past bij je?

Je kan deze 8 uitslagen krijgen:

Berner Sennen

Boxer

Newfoundlanders

Mopshond

Golden retriever

Beagle

Australische Herder

Rottweiler

Mogelijke uitkomsten

Berner Sennen (14 x uitgekomen)

een beetje eigenwijs? Trouw? Aanhankelijk? Wollig? hier staat je perfecte match! Houd van mensen!

Boxer (1 x uitgekomen)

Boxers zijn levendig, sterk en zeer loyaal. Ze hebben een zeer hoog energie niveau. Ze dragen zichzelf met trots, maar zijn nooit arrogant. Ze hebben een stevige houding, zijn intelligent, liefdevol en het zijn echt heerlijke metgezellen. Voor jou!

Rottweiler (6 x uitgekomen)

Stoere hond maar toch erg lief gezocht? De Rottweiler is een zeer vrolijke hond, maar hij is zeer krachtig en kan soms erg serieus zijn. Vroege gehoorzaamheidstraining en socialisatie is een must. Dit ras kan zeer 'Dit is mijn territorium en NIET die van jou, vreemdeling!' en beschermend zijn voor hun familie en hun omgeving. Rottweilers kunnen zeer intimiderend overkomen. Nog steeds behouden ze een onverdienstelijke reputatie als een wrede en / of gemiddelde hond, maar ze doen het zeer goed in een familiale omgeving. Als je ze laat zien:' Ik ben hier de baas.' Luisteren ze erg goed!

Golden Retriever (4 x uitgekomen)

Erg lief en een goede beginner gezocht? De Golden Retriever is een prachtig, groot en energiek ras. Ze zijn 's werelds meest voorkomende huisdier en metgezel. Ze zijn stevig, goed gebouwd en staan bekend om hun jacht mogelijkheden op het land en in het water. De Golden is scherpzinnig en behendig. Maar heel aanhankelijk! Super!

Beagle (1 x uitgekomen)

Eigenwijs is dit beestje zeg! De Beagle zit vol energie en is een geweldige gezinshond. Ze zijn zeer levendig, actief en hebben zoals gezegd veel energie en bij een goede socialisatie is het een geweldige kindervriend. Dit ras is alert en heeft een evenwichtig temperament en kan nooit teken van agressie of angst tonen. De Beagle kan heel ondeugend en zeer gedurfd zijn. Dus niet voor een beginner! Dat ben jij dus niet!

Newfoundlander (2 x uitgekomen)

De Newfoundlander is een lief, elegant en moedig ras. Zij zijn de beste in vaardigheden en dragen dit dan zelf ook op een statige en nobele wijze. De Newfoundlander is een diep toegewijde en uiterst heerlijke kameraad. Ze worden beschouwd als een van de vriendelijkste rassen. Maar soms erg ondeugend!
Nou ja, dat kan je aan. Toch?

Australische Herder (13 x uitgekomen)

De Australische Herder is een krachtige en atletisch ras. Geef ze voornamelijk kauwspeeltjes en kluifjes. Want als ze zich vervelen, gaan ze uw kinderen opjagen/pijn doen. Maar, als ze teveel speeltjes hebben, gaan ze zich vervelen. Daarom beveel ik aan om er hondensport bij te doen. Ze zijn erg energiek en moeten minimaal ( Volwassen hond ) 2 uur rennen per dag. Maar dit past bij je. Toch?

Mopshond (18 x uitgekomen)

De Mopshond kan enigszins gevoelig zijn voor de toon van iemands stem, maar herstelt vrij snel. Onderschat de grootte niet van deze hond, hij is zeer toegewijd en is een goede waakhond. Eigenlijk is de Mopshond een grote hond in een kleine verpakking. De Mops zal nooit kwaad zijn en mag nooit tekens van agressie vertonen Hij zal altijd vriendelijk en speels zijn. Perfect!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Effy_Stonem

    Australische Herder
    Past wel bij me (:

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Krampus1 dag geleden
    Rottweiler. Ik zie dat je veel aandacht aan deze quiz hebt besteed dus hier een Kudo voor jou. c:

    Kudo voor jouw

    8 jaar geleden
  • Scara

    Aussie

    8 jaar geleden
  • Jamiezx

    Rottweiler. Ik zie dat je veel aandacht aan deze quiz hebt besteed dus hier een Kudo voor jou. c:

    8 jaar geleden
  • CarolineFlemin

    Berner Sennen!!! Ik hou van Berners! Ik had er geen rekening mee gehouden!!! OMG!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?