Welk personages in Narnia ben jij?

Wil je weten wie je bent uit Narnia? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Lucy (74 x uitgekomen)

Jij bent Lucy, de jongste van de 4 koningen en koninginnen van weleer. Ze noemen je Koningin Lucy de dappere en jij bent degene die Narnia heeft ontdekt. Meneer Tumnus is je beste vriend.

Edmund (7 x uitgekomen)

Jij bent Edmund, ook wel Koning Edmund de Rechtvaardige. Toen je net in Narnia was, heeft de witte heks je omgekocht met marsepein/turks fruit, maar je staat nu weer volledig aan de goede kant!

Peter (10 x uitgekomen)

Jij bent Peter, de Hoge Koning van Narnia. Je bent de oudste van de 4 koningen en koninginnen van weleer en heerst daarom boven hen.

Susan (56 x uitgekomen)

Je bent Susan, ook bekend als Koningin Susan de goede. Je bent beeldschoon en vele prinsen uit verre rijken dringen om je hand.

Aslan (12 x uitgekomen)

Je bent Aslan, koning boven alle andere koningen van Narnia. Jij hebt Narnia gemaakt, en je hebt magische krachten. Daar komt nog eens bij dat je gedaante een leeuw is!

Jadis, de witte heks (3 x uitgekomen)

Jij bent de Jadis, de witte heks. Honderd jaar heb je Narnia in een ijzige winter gehouden en was je oppermachtig. Je doet je voor als mens, maar dat ben je niet.

Prince Caspian (7 x uitgekomen)

Jij bent Prins Caspian. Je oom heeft je vader vermoord, en wil dat nu ook bij jouw gaan doen, om de troon te stelen. Maar met behulp van de Narniërs vecht je keihard terug!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?