Wat geef jij aan Dagobert Duck voor zijn verjaardag?

Dagobert Duck is jarig, maar wat geef jij aan die vrekkige woerd? Ben jij gierig of juist vrijgevig?
Voor iemands verjaardag is het logisch om je best te doen, maar voor die van Dagobert Duck? Nouja, geen gepieker meer! Ontdek het met deze quiz!


Deze quiz doet mee aan QOTM

Mogelijke uitkomsten

Nieuwe slobkousen (5 x uitgekomen)

Jij ergert je altijd dood aan het uiterlijk van Dagobert Duck. Zijn hoed is gekreukt, zijn jasje ongestreken en zijn slobkousen zijn gerafeld. Vandaar dat jij echt nieuwe slobkousen moet geven! Daar zal hij vast blij mee zijn en misschien krijg jij nu ook wat meer dan een strootje voor je verjaardag!

De nieuwste eiPhone (6 x uitgekomen)

Jij houdt van gadgets, van alles wil jij het nieuwste van het nieuwste hebben. Dagobert Duck gaat juist voor het goedkoopste, belachelijk vind jij. Daarom koop jij een nieuwe eiPhone voor hem, zodat hij met de tijd mee kan gaan en jij ook nog een goede daad doet! Hij zal er vast superblij mee zijn! (het is alleen de vraag of je wat terug krijgt)

Een strootje (13 x uitgekomen)

Dagobert Duck.... Jij vindt hem vreselijk! Het liefste geef je hem helemaal niks voor zijn verjaardag, maar voor het idee geef je hem wel een klein strootje. Dagobert is een vreselijke vrek en hij geeft je toch niks terug. Waarom zou jij dan moeite voor hem doen? Jij bent soms ook best gierig en geeft alleen wat als je zelf ook wat terug krijgt. Maar Dagobert? Voor hem is eigenlijk een strootje nog te veel!

Nieuw beeld van Cornelis Prul (7 x uitgekomen)

Cornelis Prul Jij vindt het Cornelis Prul beeld verschrikkelijk lelijk! Vandaar dat jij een nieuw beeld maakt/koopt. Je bent artistiek en kunstzinnig en je hoopt dat Dagobert, met het nieuwe beeld, net zo fan wordt van de kunstwereld! Dagobert is vast heel blij met het nieuwe beeld!

Aandelen (6 x uitgekomen)

Jij geeft Dagobert Duck aandelen! Gnagnagna! Jij ergert je dood aan de rijkdom van Dagobert, hij is veel te arrogant en hij verdient het niet! Vandaar deze aandelen van een bijna failliet bedrijf. Zo geef je een hartstikke leuk cadeau aan Dagobert, maar het is de vraag of dat later nog zo is!

Het Drankje des Rijkdom (5 x uitgekomen)

Jij geeft Dagobert Duck het Drankje des Rijkdom! Als hij het hele drankje opdrinkt krijgt hij 5 minuten lang al het geld en goud van de wereld! Jij vindt dat hij dat wel verdient. Wie goed doet goed ontmoet! Dagobert zal vast de gelukkigste man op aarde zijn na een slok van jouw drankje!

Hoefijzer (1 x uitgekomen)

Jij wenst Dagobert Duck alle geluk van de wereld toe! Vandaar dit mooie hoefijzer dat straks zijn eigendom is! Een harde werker moet beloont worden, vind jij. Je bent best bijgelovig en daarom hoop ik maar dat het cadeau ook echt bij Dagobert Duck aan komt!
PAS OP VOOR ZWARTE KATTEN EN LOOP NIET ONDER LADDERS DOOR!

Een hond (31 x uitgekomen)

Jij houdt van gezelschap om je heen! Het valt je op dat Dagobert Duck de laatste tijd erg alleen en eenzaam is. Daarom geef jij hem een leuk gezelschap. Iedereen houdt van dieren (dat denk jij) en alleen is maar alleen! Misschien mag jij hem ook wel uitlaten en zo verdien je nog wat bij ook!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Hauntme

    Een beeld, haha cool!

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Een beeld: ja het is inderdaad best lelijk maar ik ga GEEN nieuw beeld maken voor hem...

    8 jaar geleden
  • Writex83

    Een hond. xD

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Een strootje

    8 jaar geleden
  • QWERTYUIOP00

    Aandelen. xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?