Welke Story?

Ik heb wat ideeën voor story's en ik wil weten welke jullie de leukste vinden?

Mogelijke uitkomsten

The twin sisters of Niall Horan (1 x uitgekomen)

Niall komt elke dag vermoeit aan in de studio omdat hij voor zijn twin sisters moet zorgen. Harry, Liam, Zayn en Louis gaan een weddenschap aan dat zij het wel kunnen. Elke dag maken ze een video dairy samen met de zusje. Maar wat als de zusje weg lopen?

My video friend (3 x uitgekomen)

Niall heeft video contact met Lilly uit Nederland. Als hij samen met zijn ouders naar Nederland verhuist voor zijn vaders baan ontmoet hij haar voor het eerst. En wat als Niall op en gegeven moment auditie wil doe bij X-Faxtor in Engeland? Lilly mag van haar vader niet mee en ze vlucht met Niall naar Engeland voor zijn auditie.

The little sister of Liam Payne (0 x uitgekomen)

Roos, het 16 jarige zusje van Liam Payne gaat met 1D mee op tour. Maar wat als ze gevoelens krijgt voor de kleine Ierse Nial. En Harry gedraagt zich vreemt, wat moet hij van haar? Het leven als zusje van een popster is toch niet zo gemakkelijk als het lijkt....

Draco Malfoy's little niece (1 x uitgekomen)

Draco houd van zijn kleine nichtjes Tracy als of het zijn eigen zusje is. Hij zit zelf in het laatste jaar als Tarcy voor het eerst op Hogwarts komt. Maar wat als Voldemort binnen valt? Draco zet alles op alles om er voor te zorgen dat Tracy veilig is. Maar Tracy is een dapper meisje en wil mee vechten in Voldemorts leger.

That should be me (2 x uitgekomen)

Voor dat Justin word ontdekt heeft hij een relatie met Lily. Helaas gaat het uit. Justin uit zijn gevoelend in muziek en word zo ontdekt. 2 jaar later, als hij een beroemde popster is, probeerd hij Lilly weer op te zoeken en duidelijk te maken dat hij haar niet vergeten is en haar terug wil. Maar Lily heeft een leven opgebouwt en een vriendje. En ze is Justin fouten zeker niet vergeten....

Swaggie ft. Justin Bieber (4 x uitgekomen)

Eigelijk heb ik hier voor nog geen ideeën, alleen maar een titel. Dus, heb je ideeën zet ze AUB in de reactie (: ik doe er altijd wat mee.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • PotterHead4ever

    Draco! Plz schrijf die! ( ben 3 jaar te laat xD )

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?