Wie ben jij van Harry Potter?

Wie ben jij nou van Harry Potter. Ben jij Ron een trouwe vriend?? Of ben je meer Harry die altijd gevaar opzoekt....of ben je toch meer Hermelien waar Harry en Ron niet zonder kunnen....Of ben je toch Ginny diegene die in stilte verliefd is en het lieve zusje van Ron Wemel?? Daar kom je gauw genoeg achter als je deze test doet!!!

Mogelijke uitkomsten

Hermelien Griffel (29 x uitgekomen)

Je bent slim zonder jou zouden we niet kunnen leven. Je bent de beste heks van jou leeftijd. Wat zouden we zonder jou moeten!! Jij bent Hermelien Griffel!!!

Harry Potter (49 x uitgekomen)

Jij ben sterk en de Uitverkorende. Jij bent erg belangrijk voor iedereen die wilt blijven redden. Jij zoekt altijd het gevaar op en ontsnapt eraan. Maar dat is je natuurlijk niet gelukt zonder al je trouwe vrienden!!!

Ron Wemel (5 x uitgekomen)

Je bent niet het handigste en slimste type op Zweinstein. Maar dat hoeft ook helemaal niet want jij blijft je vrienden altijd trouw. Jij bent typisch Ron Wemel!!!

Ginny Wemel (106 x uitgekomen)

Jij bent echt Ginny!! Je bent sportief en weet echt wel wat een goede vriend zijn betekend. Je bent niet het meest pratende type dat er bestaat. Je bent een luisterend oor voor iedereen die je nodig heeft. Ginny we weten allemaal wie dat is en dat ben jij!!!

Draco Malfidus (30 x uitgekomen)

Jij...jij bent geheimzinnig. Je bent overgehaald om slecht te zijn. Maar van binnen ben je een goed mens. Als je iemand kent en je ziet dat hij het is verraad je hem niet. Want jij hebt ergens in je een stukje goeds. Jij...ja jij bent Draco!!

Marcel Lubbermans (0 x uitgekomen)

Je bent onhandig en iedereen moet altijd jou hebben. Je bent niet perfect maar wie wilt dat nou zijn perfect. Jij laat mensen nooit in de steek! Jij bent echt een Marcel!!!

Loena Leeflang (26 x uitgekomen)

Jij bent ook een beetje onhandig en heel dromerig. Je bent schattig maar als het echt moet ben je ook serieus. Je bent overal van over de indruk en sommige mensen vinden je een beetje raar. Maar dat ben jij want jij bent Loena!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Krullie36

    Loena Leeflaaaaaaaaaaaang!!!

    8 jaar geleden
  • SlytherinQueen

    Ginny (yeah)

    8 jaar geleden
  • lowkey_sun

    Hermelien (H)

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Gebruik alsjeblieft de Engelse namen

    Luna Lovegood? Hmm, no thank you. Ik heb al gekozen voord de darkside Gna gna gna gna gna (duivel) (duivel)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?