Welk beroep past bij jou?

Zit je op de basisschool of op de middelbare en ben je benieuwd wat voor werk bij je past? Of ben je gewoon benieuwd of jouw werk/studie ook echt iets voor jou is? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Kapper, stylist, visagist (5 x uitgekomen)

Jij bent creatief en je houd er van om er goed uit te zien. Het leuke is dat je met deze beroepen andere mensen er ook leuk uit kunt laten zien. Met jouw creatieve gedachtegang moet dat niet zo moeilijk zijn!

Advocaat, Rechter, Politici (12 x uitgekomen)

Jij houdt van rechtvaardigheid en je zorgt er voor dat alles eerlijk verloopt. Ook ben je nog eens heel erg slim! Dit beroep is op je lijf geschreven!

Dierenarts, bij het dierenasiel/dierentuin, bij de bescherming van dieren (18 x uitgekomen)

Jij bent de grootste dierenvriend die er is! Dieren zijn je grote passie en het liefst wil je hier iets mee doen. Dat kan! Als je een van de bovenstaande beroepen gaat beoefenen zal je dagelijks met ze in contact(letterlijk of figuurlijk) komen. Leuk!

schilder, schrijver, kok, (binnenhuis)architect (18 x uitgekomen)

Jij barst van de creativiteit en kan niet wachten om je handen uit je mouwen te steken en iets moois te maken! Dat kan maar een ding beteken en dat is dat je, als je de test eerlijk hebt ingevuld, je hier uitkomt. Kies een van de bovenstaande beroepen en je zal je niet vaak vervelen!

schoonmaker, kassiere, iets anders simpels (8 x uitgekomen)

Jij houd er van om tijd voor jezelf te hebben en je te ontspannen, dus als je een simpel beroep doet en je je vriend(in) het zware werk laat doen, kan jij je ontspannen. Geen drukte aan je hoofd, omdat dat ene project nog af moet. Denk er wel om dat je minder geld verdiend dan als je wel iets ingewikkelds doet!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • ChrisMIW

    Kapper, stylist, visagist : )

    7 jaar geleden
  • Saureus

    Dierenarts klopt! Ik heb ook meegekeken met een operatie van een hond en ze legde alles goed uit en nu wil ik het nog liever zijn.

    7 jaar geleden
  • _InsideFire_

    Advocaat, Rechter, Politici. Mwah iets die richting. Rechercheur, xD

    7 jaar geleden
  • Growl

    Dierenarts. Nou, ik wil eigenlijk liever cartoonist worden. Maar alsnog een leuke quiz.

    7 jaar geleden
  • Ristridin

    schilder, schrijver, kok, architect. Daar denk ik overna, maar ik wou ook een tijdje rechter worden, nouja, ik heb nog 5jaar!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?