Welk land ben jij?

Het hoeft niet je moeder taal tezijn of je vader land het is het land dat bij jou karakter trekjes past. Succes! (Y)

Mogelijke uitkomsten

Frankrijk (30 x uitgekomen)

Je bent het land van de liefde, je bent mooi en heeft zo veel meer te bieden dan veel mensen denken. Je bent talentvol en creatief, je hebt een groot hart en als je iets echt wil steek je er zo veel mogelijk passie in als nodig is.

Engeland (16 x uitgekomen)

Je bent een groot land en ook heel bekent. Hij komt ook veel voor in films neem Harry potter! Je bent belangrijk en bent ook deel van het verenigd koninkrijk en je bent ook heel zelfstandig. Je bent heel bijzonder en dat maakt jou tot wie jij bent dus laat niemand je daar aan twijfelen!

Duitsland (15 x uitgekomen)

Je bent een sterk land en jou land heeft heeft sterke krijgers en leiders gekend. Jullie hebben moeilijke tijden mee gemaakt maar bent altijd sterk gebleven. er zijn tijden geweest dat jullie de slechte waren maar ieder land heeft moeilijke tijden meegemaakt, door dat er mensen elkaar wilden vermoorden neem IS. Maar je bent sterk en sommige zien alleen het sterke in je maar je hebt eigenlijk een heel groot hart dat nooit ophoud om een plekje vrij te krijgen om er iemand in te stoppen.

Nederland (7 x uitgekomen)

Je bent het kleinste land van alle landen uit deze quiz, daarom word je ook meestal over het hoofd gezien op een globe of een kaart. Maar je bent veel meer dan alleen maar een klein landje, je bent moedig, dapper, slim en je geeft niet snel op! Je bent klein maar eigenlijk even belangrijk als elk land hou dat in je gedachten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • LittleMcgamer

    Nederland.....maar ik wil Engeland zijn...

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Frankrijk, wauw! (H)

    7 jaar geleden
  • xmrsxhoranx

    Frankrijk :)

    7 jaar geleden
  • natashaxoxo

    duitsland WAAR IN DE WERELD IS BELGIE?! (in europa :))

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Engeland! Mijn favoriete land!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?