Welk boek is geschikt voor jou?

Welkom! Wij gaan u helpen om het perfecte boek voor u te selecteren.

Mogelijke uitkomsten

Game of thrones - George R.R. Martin (38 x uitgekomen)

In het eerste boek van de epische serie Game of Thrones staan de families Stark en Lannister lijnrecht tegenover elkaar. De strijd om de IJzeren Troon barst los. Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn

Een klein leven - Hanya Yanagihara (17 x uitgekomen)

Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York: de charmante acteur Willem, de excentrieke kunstenaar JB, de getalenteerde architect Malcolm en Jude St. Francis. Jude is teruggetrokken, slim en raadselachtig, en zijn vrienden weten beter dan vragen te stellen over zijn verleden. Ze proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden.

Verborgen - Karin Slaughter (0 x uitgekomen)

WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen... om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler - een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will - en voor patholoog-anatoom Sara Linton - wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden... de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega's en de mensen op wie hij jacht maakt. Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol. Een spannende thriller!

Bob de straatkat- James Bowen (15 x uitgekomen)

James, een straatmuzikant in Londen, vindt een gewonde kat. Hoewel James nauwelijks voor zichzelf kan zorgen, neemt hij hem mee naar de dierenarts en verzorgt hem tot hij weer op eigen poten kan staaan. Maar Bob besluit te blijven en de twee worden onafscheidelijk. Samen verdienen ze hun kostje op straat en worden al gauw beroemd. Zo kunnen ze allebei hun moeilijke verleden achter zich laten.

Non Fictie

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • L12

    Ik ben vooral helemaal weg van:
    Gladiator. Van Simon Scarrow
    Grijze Jager. Van John Flanagan
    En de serie De Selectie. Van Kiera Cass.
    1: Selectie.
    2: De elite.
    3: De one.
    4: De prinses
    5: De prins en de lijfwacht.
    6: De koningin haar favoriet.
    Dit is een hele romantische serie.
    Gladiator hebben ze 3 delen van:
    1: Zoon van Spartacus
    2: Straatvechter
    3: weet ik even niet
    4: Wraak.
    Echt heel spannend!
    De Grijze Jager hebben ze 12 delen van.(lol)

    7 jaar geleden
  • L12

    Leuke quiz. Ik ben een roman en fictie...(lol)

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Huh? Waar is Warrior Cats? En Percy Jackson? En Harry Potter?

    7 jaar geleden
  • RosaBosa

    Roman en fictie
    Ik hou van spannende verhalen
    Thrillers

    7 jaar geleden
  • Gunderson

    Game Of Thrones! Ik krijg ze voor mijn verjaardag omdat ik er drie jaar over heb gezeurd :')

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?