Er wordt gepest wat doe jij? ...

Wees zo eerlijk mogelijk

Mogelijke uitkomsten

De pester zelf. (3 x uitgekomen)

Jij bent de pester zelf... stop ermee want je kan een persoon heel ongelukkig maken ''HOPELIJK HEEFT NIEMAND DIT ANTWOORD.-.''

De assistent (2 x uitgekomen)

Een pester is niets zonder zijn assistent, er moet altijd wel iemand in de buurt zijn waar hij op kan vertrouwen en die hem aanmoedigt in zijn gedrag en zo te zien ben jij dat. Voor de duidelijkheid iemand pesten brengt jou nergens hoor. Is heus niet cool ofzo oke...peace out.

De Buitenstaander (26 x uitgekomen)

Jij bent de gene die ziet dat er gepest wordt maar niks er aan doet

De Helper (25 x uitgekomen)

Jij bent de gene die er wat van zegt of de persoon die wordt gepest helpt. KEEP IT UP (:

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Marisha

    De Buitenstaander
    Klopt, ik werd zelf ook gepest, maar als er anderen worden gepest, durf ik er niks van te zeggen, omdat ik dan bang ben om zelf gepest te worden.

    7 jaar geleden
  • Ristridin

    helper, ja, klopt, maar als er iemand is die ik niet ken en ouder is denk ik: 'zoek het zelf maar uit' maar als het iemand die kleiner is dan help ik zeker, want ze hebben altijd meer ontzag voor iemand die ouder is dan voor iemand die jonger is.

    7 jaar geleden
  • OosterEiland

    Als er iemand uit mijn klas gepest word, zou ik niet meteen ingrijpen, maar wel als het vaker gebeurt. Ik zeg er dan (waarschijnlijk) iets van en praat met de gepeste. Ik zorg dat hij/zij niet alleen staat en dus steun heeft van mij. Maar ik heb het zelf niet zo vaak gezien, wel dat iemand werd buitengesloten. Daar ben ik ook best wel lang mee omgegaan.

    Bij de quize ben ik een buitenstaander. Dat klopt, tenzij het erger word. (het verschil tussen pesten en plagen is soms moeilijk te zien en ik ben heel verlegen bij onbekenden en op school)

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    De Helper. Klopt ik haat pesten. Met pesten kan je iemands leven verwoesten, letterlijk! Mensen die (erg) gepest zijn zullen er altijd wel iets aan over houden. Gedachten, misschien durfen ze zich zelf niet meer te zijn. Zelf betrap ik me er ook wel op dat al er iemand uit mijn klas word gepest alleen maar zeg. 'Kom op laat haar gewoon.' En niet meer durf te doen. Met degene di gepest word praat ik ook altijd wel. Waarom, wat degene er van vind, enz...

    Xx Lente

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?