wat zegt de vorm van je hand over jou?

Als je wil ,gelieve bij de reacties te schrijven of jou uit kost kopt of niet!ik wil wel eens weten op hoe ver je deze dingen kan vertrouwen!;-)
!!!!HAVE FUN!!!!

Mogelijke uitkomsten

je hebt lange en vooral sierlijke vingers, je vingertoppen zijn spits (27 x uitgekomen)

je hebt een zeer zeldzame hand! Wees er maar zuinig op! Je bent een gevoelig, emotioneel en romantisch type. Vooral gevoelig voor indrukken van buitenaf. Je laat je vaak leiden door je diepste gevoelens. Dat betekent ook dat je nog wel eens vergeet een beroep op je gezond verstand te doen. Idealistisch en naïef ingesteld, verlies je de werkelijkheid uit het oog. Omdat je vaak zelf losjes in je schoenen staat heb je behoefte aan een zeer standvastige partner die precies weet wat hij of zij wil. Slordig, zo wordt je door vrienden vaak omschreven. Je bent een type die bijna altijd alles kwijt is en alles overal laat slingeren. Ook in je relatie vergeet je vaak afspraken, kom je te laat, vergeet je zijn of haar verjaardag maar omdat je zo romantisch type bent weet je het je altijd wel weer op een zeer emotionele manier goed te maken.

je hebt smalle handen en je vinger wordt naar de nagel toe steeds smaller (31 x uitgekomen)

Jouw handen hebben een gladde huid en je vingers worden naar de nagels toe steeds smaller? Dan ben jij in de eerste plaats een zeer romantisch type. Je houdt van een opwindend avondje waarin dingen spontaan gebeuren zonder dat er teveel over wordt nagedacht. Waar jij een absolute hekel aan hebt is routine. Als dingen gaan lopen zoals jij van tevoren al ziet aankomen ben je snel geneigd om impulsief te reageren en de boel in het honderd te sturen. Je voelt je prettiger bij een lichte vorm van chaos in je leven en in je relaties. In de omgang met anderen laat je je heel sterk leiden door een eerste indruk. Bevalt hij of zij bij de eerste ontmoeting? Dan kan deze persoon heel lang op jouw krediet rekenen. Op seksueel gebied ben jij een spannende partner. Je bent namelijk nogal creatief en altijd in de stemming voor pikante variaties. Een nadeel van je karakterstructuur is wel dat je nogal wisselende stemmingen hebt. Het ene moment verkeer je op je toppen van verrukking en kan er bijna niets meer stuk, het volgende moment zit je in een diep dal, vol wanhoop. Je bent in de omgang nogal onstandvastig en onevenwichtig.

je hebt sterke en brede handen,je vingertoppen zijn breed (42 x uitgekomen)

Jij hebt dus sterke en brede handen met enigszins afgeknopte, brede vingertoppen. Dan is een woord op jou van toepassing: ACTIE! Jij bent op en top een energiek, zelfverzekerd en vasthoudend type. Is er ergens voordeel te halen, dan ben je er heel snel bij. Je laat je de kaas niet van het brood eten. Je bent in voor een avontuurtje, voor iets nieuws in je relatie. Alles, als het maar opwindend is! Je bent een charmeur maar ook een impulsief persoontje. Je kunt heel lief zijn. Maar wat je vandaag zegt ben je morgen misschien vergeten. Je vindt het leuk mensen uit te dagen en een beetje te flirten. Zelfs al heb je al een relatie. Je hebt een sterke interesse in seks en dat gevoel krijgt vaak de overhand boven het nakomen van afspraken of zelfs het nastreven van een glanzende carrière

je hand heeft een nogal vierkante vorm! (22 x uitgekomen)

Vooral organisatoren en plannenmakers hebben vierkante handen. Ben jij er zo een? Dan hou je van orde, regelmaat en een stabiel leven. Aarde is het trefwoord waarmee jouw karakter kan worden opgesierd. Altijd overheerst het gezonde verstand. Ook liefde en relaties benader je heel praktisch. Uiterlijk is niet zo belangrijk, maar wel overwegingen als: “Verdient hij/zij goed?”, “Is hij of zij goed in het huishouden?”
Jij begint pas een relatie als je er bijna zeker van bent dat het een duurzame wordt. Op het moment dat je deze beslissing hebt genomen sta je er wel voor de volle 100% achter. In je relatie ben je nogal ouderwets ingesteld en daardoor verval je vaak in je oude ritme. Dat betekent wel dat je trouw bent in je relatie en veel geduld toont als je partner problemen heeft. In moeilijke situaties ben je de rust zelve

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Anouchka

    ik een vierkante vorm dat dacht je

    1 decennium geleden
  • rockthat

    Jouw uitkomst: je hebt lange en vooral sierlijke vingers, je vingertoppen zijn spits:uitkomst klopt
    voral in dat gedeelte van je verliest nogal vaaak wat !:D
    lollige quiz !

    1 decennium geleden
  • Abrikoosje09

    sterke en brede handen:P

    1 decennium geleden
  • misscoolcat

    zeldzame hand

    1 decennium geleden
  • xPriscilla

    smalle handen enz enz. zal wl

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?