Welk paardenras past bij jou?

Wil jij graag een paard kopen? Maar weet je niet welk ras? Na deze quiz weet je precies welk ras bij jou past!!😋👑

Mogelijke uitkomsten

Fries (24 x uitgekomen)

Jij houdt van mooie elegante paarden met toch wel een stevige bouw! Friezen zijn veelzijdige paarden en houden van dressuur, mennen en buitenritten. Springen kunnen ze niet zo goed maar een laag sprongetje lukt wel.

Haflinger (10 x uitgekomen)

Jij houdt van mooie blonde paarden met een sterke bouw! Haflinger zijn heel veelzijdig en prachtige paarden. Ze houden van springen, dressuur, buitenritten, vrijheidsdressuur etc etc.

Arabier (1 x uitgekomen)

Een Arabier is een prachtig elegant paard. Wel heeft hij een pittig karakter. Veel Arabieren schrikken snel en zijn erg oplettend. Ze zijn erg goed in dressuur en springen.

Welsh (1 x uitgekomen)

Jij houdt van ondeugende ponys! Welshes zijn hele lieve ponys in alle kleuren. Ze zijn heel veelzijdig. Je kunt alles met ze! Ook zijn het fijne ponys om uit te brengen op wedstrijden. Wel, zijn ze vaak wat kleiner.

Tinker (18 x uitgekomen)

Tinkers zijn leuke bonte paardjes! Ze hebben prachtige sokken en een leuk karakter. Ze zijn heel betrouwbaar en veelzijdig. Je kunt een leuk sprongetje met ze maken en buitenritten vinden ze heerlijk. Dressuur kunnen ze ook maar daar zijn ze wat minder geschikt voor. Met de tinkean je veel lol hebben!

Fjord (8 x uitgekomen)

Jij houdt van sterkgebouwde ponys en hoeft niet perse ver te komen met je paard in de sport. Jou gaat het vooral om het plezier en de band met je paard. Daarom is de fjord perfect voor jou! Hij is betrouwbaar en is gek op knuffelen en lkkr poetsen. Rijden vind ie ook erg leuk en ze zijn best veelzijdig!

Kwpn (5 x uitgekomen)

Jij houdt van sportpaarden en vindt het leuk om wedstrijden te rijden. Maar gewoon lekker door het weiland crossen vindt je ook heerlijk! Daarom is de kwpner erg geschikt voor jou!

Schwarzwalder Fuchs koudbloed (4 x uitgekomen)

Dit paard is stevig gebouwd en erg nuchter. Hij vind alles wel prima en is een erg goed beginners paard. Veel schwarzwalder zijn best wel goed in springen en houden van buitenritten. ook hebben ze vaak een dikke bos mooie manen! Wel is die erg sterk. Een mooi paard! (Mijn verzorgpaard is ook dit ras😝😇)

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • AnimalMyla

    Halflinger i love haflingers

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Fries, ik heb niets met paarden, maar oké.

    7 jaar geleden
  • Zapata

    Fries :O had Fjord verwacht maar Friezen zijn ook leuk :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?