Ben jij ECHT verliefd? || Slechts een crush of echte liefde?!

Ben jij benieuwd of je echt verliefd bent, of dat het maar een bevlieging is?
Beantwoord deze vragen zo eerlijk mogelijk, dan zal ik je het antwoord vertellen ;)

Mogelijke uitkomsten

Niet verliefd! (9 x uitgekomen)

Misschien dacht je dat je verliefd was, maar op de manier waarop jij alle vragen hebt beantwoord, blijkt het niet zo te zijn. Het kan misschien een bevlieging zijn, maar denk eens na. Als je een paar weken met die persoon niet meer zou praten, zou je hem/haar dan vergeten zijn? Waarschijnlijk wel. Jou tijd is nog niet gekomen. Maar wanneer het komt, dan zal je hart het weten :)

Niet echt verliefd... (135 x uitgekomen)

Het kan kloppen dat je misschien wat voelt. Misschien moet je wat meer tijd doorbrengen met die ene persoon. Probeer uit te vinden hoe diegene zich voelt over jou. De tijd zal je dingen leren en laten zien hoe ver dingen zullen gaan.

Verliefd :) (326 x uitgekomen)

Jij voelt je aangetrokken naar een speciaal iemand. Jij houd van diegene zonder een ander persoon te spelen, dat is iets waar veel mensen moeite mee hebben. Jij bent jezelf.
Ik denk dat als die persoon hetzelfde voor jou voelt, dat je dan een mooie en sterke relatie kan opbouwen. Enjoy <3

Erg verliefd! (34 x uitgekomen)

Misschien ben je zó erg verliefd, dat je jezelf een beetje verliest. Je moet niet zorgen dat je meer van die persoon gaat houden dan van jezelf.
Verliefd zijn is natuurlijk een super gevoel, maar je moet je niet laten overhaasten door dingen. Liefde kan twee dingen... Gelukkig maken of verwoesten.
Zorg dat het bij het eerste blijft :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?