Welke van 2Aa latijn Blankenberge Maerlant Middenschool ben jij? (2015-2016)

Kom te weten welke leerling je bent van 2Aa latijn (Maerlant Middenschool,Blankenberge 2015-2016)...
En welk karakter het best bij jouw past...

Deze leerlingen kan je zijn:
-Nigel De Roo
-Venice Vanden Berghe
-Lynn De Groof
-Dayo Tant
-Maxim Van den Berghe
-Tsolmon Erelkhegbaatar
-Luka Lingier
-Brecht Willem
-Emma Smets
-Amber Rollier

Mogelijke uitkomsten

Lynn De Groof (7 x uitgekomen)

Jij bent deze persoon: Deze persoon is heel sportief. Zij/hij houdt van het leven en doet alles op zijn/haar manier. Zij/hij is soms wat lui en slordig. Maar als het echt moet doet deze persoon zijn werk extra goed! Zij/hij accepteert iedereen op hun eigen manier. Deze persoon is niet zo leergierig maar staat altijd paraat om nieuwe dingen te leren kennen. Deze persoon houdt van eten en heeft altijd de raarste momenten. Deze persoon gaat graag op avontuur en ontdekt graag nieuwe dingen! Deze persoon is een toffe leerling waar je altijd lol mee kan trappen.

Dayo Tant (10 x uitgekomen)

Jij bent: Deze persoon ziet er redelijk normaal uit. Maar dat is hij/zij zeker niet. Deze persoon moet altijd de andere partij leuker vinden dan de partij waar iedereen voor kiest. Hij/zij is creatief minded. En houdt van muziek,. Deze persoon zegt soms gekke dingen en heeft veel fantasie. Deze persoon is iets wat rebelser en komt op voor andere kinderen. Zij/hij respecteert iedereen rond om hem. Deze persoon past zich snel aan de mensen om zich heen. Deze persoon kan een perfecte leider zijn maar toch houdt hij/zij zich wat op de achtergrond. Deze persoon krijgt veel aandacht en kan soms wat ingesloten zijn. Deze is een rebelse maar positieve leerling.

Maxim Van den Berghe (9 x uitgekomen)

Jij bent deze persoon: Deze persoon is de sportiefste van de bende. En staat altijd op de eerste rij. Deze persoon is heel sociaal en is altijd klaar voor een party! Hij/zij is een geboren leider. En hij/zij weet altijd wat te doen. Soms krijgt deze persoon negatieve commentaar maar daar trekt hij/zei bijna niks van aan. Deze persoon krijgt veel liefdesverzoeken. Deze persoon is een geboren prater. En is altijd te vinden voor een goede babbel. Deze persoon staat altijd klaar om anderen te helpen! Deze persoon heeft een gevoelige snaar maar is altijd vrolijk!

Luka Lingier (35 x uitgekomen)

Jij bent : Deze persoon is altijd vrolijk. Zij/hij kan om het kleinste ding lachen. Zij/hij houdt van de omgeving en kan zelf tegen een boom babbelen. Zij/hij krijgt veel aandacht van het andere geslacht en de meeste mensen vinden die persoon schattig. Zij/hij is altijd gemotiveerd en heeft veel energie in zich. Deze persoon past zich snel aan en is soms wat rebelser. Maar is nooit de 1ste van het onderdeel. Deze persoon vindt je meestal bij een leider en is meestal de tweede persoon. Deze persoon houdt van muziek,lachen en lol maken. Deze persoon heeft een grote vriendenkring. Deze persoon is speelser en heeft veel kracht in zich!

Tsolmon Erelkhegbaatar (6 x uitgekomen)

Jij bent: Deze persoon is de aardigste van de bende. En staat altijd open voor iedereen. Hij/zij is een gedurfde werker en komt met bijna iedereen overeen. Deze persoon helpt graag andere mensen en het oplossen van problemen. Deze persoon is zachtaardig en rustig. Deze persoon zegt soms gekke dingen en kan soms anders uit de hoek komen. Deze persoon heeft een creatieve snaar en een intelligente snaar. Deze persoon wil later een hoge functie hebben in zijn/haar leven. Deze persoon respecteert anderen en staat altijd open voor een nieuwe en leuke wereld. Deze persoon wordt bijna geliefd door ieder mens die zij/hij tegen komt.

Nigel De Roo (4 x uitgekomen)

Jij bent : Deze persoon bevindt zich soms op de achtergrond en is de meest 'normale' van de bende. Deze persoon kan soms heel verward uit de hoek komen. Deze persoon is heel gevoelig maar heeft een goed hart. Deze persoon houdt van spelletjes spelen. Hij/zij heeft veel echte vrienden en kan soms een sprekende waterval zijn als je hij/zij beter leert kennen. Deze persoon heeft niet om het uiterlijk van een ander persoon. Het innerlijk vind hij/zij meestal belangrijker. Deze persoon houdt van avontuur en gaat graag op ontdekking. Deze persoon zit vaak binnen en is het liefst alleen. Deze persoon zoekt graag de rust en de kalmte. Maar is altijd klaar voor een afspraakje en een bijeenkomst.

Emma Smets (5 x uitgekomen)

Deze persoon is heel intelligent. Deze persoon is een harde werker en is ook een perfectionist. Deze persoon houdt van boeken lezen,nieuwtjes weten en van de maatschappij. Deze persoon is streng voor zich zelf en soms hard voor anderen. Maar deze persoon heeft altijd de juiste bedoelingen! Deze persoon heeft een hart voor dieren en een hart voor de mens. Deze persoon houdt van kinderen. Hij/zij kan ook goed met muziek over weg. En in een spel is zij/hij altijd de brains. Deze persoon is soms ongelukkig over zichzelf en bevindt zich meestal alleen. Maar deze persoon heeft altijd echte vrienden waar zij/hij op kan rekenen! Deze persoon houdt van de wereld en de mensen om zich heen.

Brecht Willem (0 x uitgekomen)

Jij bent : Deze persoon is de neutrale van de groep. Deze persoon is rustig maar ook de kinderachtigste van de bende. Deze persoon is heel handig en is goed bevriend met de leider van de bende. De meeste mensen kunnen deze persoon als de rustige en de normale. Maar eenmaal je hem/haar kent is het een leuke spetter. Deze persoon leert graag nieuwe weetjes bij. En heeft altijd de raarste onderwerpen om over te praten. Deze persoon zie je niet vaak buiten school maar als je hem/haar ziet is het meestal in de buurt van zijn leefomgeving. Deze persoon houdt van leuke verjaardagsfeestjes en van games.

Venice Vanden Berghe (8 x uitgekomen)

Jij bent: Deze persoon heeft de innerlijke stilte. Deze persoon is heel down to earth. Deze persoon is heel romantisch en houdt van een beetje passie. Deze persoon heeft altijd een best friend en gaat graag een keer buiten. Zij/hij is ook heel inspirerend en is meestal het omgekeerde van een leider. Deze persoon heeft een mooi doel en staat vaak klaar voor een goed gesprek! Deze persoon haat ruzies! Deze persoon moet niet te maken hebben met leugenaars en mensen die hem/haar laten vallen. Deze persoon heeft een juiste kledingsmaak en houdt van nieuwe snufjes en spulletjes. Deze persoon heeft veel ritme voor muziek en houdt van het leven hoe het nu eenmaal is.

Amber Rollier (3 x uitgekomen)

Jij bent: Deze persoon heeft een jonge en gezonde geest. Deze persoon houdt van de natuur en van haar/zijn vrienden. Deze persoon heeft meestal de raarste verklaringen en weet altijd wat te doen. Deze persoon houdt van dingen organiseren en uitvoeren. Deze persoon staat klaar voor een vriend in nood. Deze persoon is een beetje nieuwsgierig en komt graag te weten over andere mensen. Deze persoon wordt ook vaak verliefd op mooie jongens/meisjes. Deze persoon kan soms wat ingesloten zijn maar heeft altijd een leuke verassing klaar. Deze persoon is soms wat ijdel maar is altijd piek fijn in orde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Marisha

    Tsolmon Erelkhegbaatar
    Leuke quiz + kudoo

    7 jaar geleden
  • Douceur

    Emma

    7 jaar geleden
  • RenesmeeCullen

    Luka Lingier... ben een meisje maar maakt niet uit

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Venice? xD Liever Emma, ondanks ik een jongen ben...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?