Welk HP karakter ben jij?

Elke Potterhead heeft natuurlijk een favoriete karakter(die van mij Draco). Maar op wie lijk jij het meest. Doe deze quiz en kom erachter.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (6 x uitgekomen)

Jij bent nieuwsgierig en doet alles met je vrienden. Jij bent dapper en bereid jezelf op te offeren het leven van ne vrienden te redden.

Ron Wemel (2 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om in de publiciteit te staan en kan soms een beetje jaloers worden als anderen in de belangstelling staan, ookal zijn jet je vrienden. Spinnen zijn totaal niet je favoriete dieren en ke wilt later graag rijk worden. Jij bent Ron Wemel

Hermelien Griffel (36 x uitgekomen)

Jij bent en studiebol en je zot vaak in de boeken. Je houdt van leren maar bent ook een beetje bazig. Jij bent Hermelien Griffel!

Draco Malfidus (13 x uitgekomen)

Jij bent gemeen, pest zo nu en dan en doet er alles aan om je aartsvijand van school te laten sturen. Maar diep van binnen ben je een goed, maar onzeker mens. Jij bent Draco Malfidus!

Voldemort/Marten Vilijn (2 x uitgekomen)

Jij bent gemeen, je wilt macht en bent de slechtste tovenaar in de wereld. Je vermoord zonder pardon iedereen doe je tegenwerkt. Jij bent Heer Voldemort/Marten Vilijn

Loena Leeflang (12 x uitgekomen)

Je bent een erg aardig, maar soms heb je watertemperatuur trekjes. Jij bent Loena Leeflang

Carlo Kannewasser (1 x uitgekomen)

Jij bent knap, sportief en hebt gevoel voor eerlijk spel. Jij bent Carlo Kannewasser.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?