Kun jij je bloed redden? || Bloedmedicijn

Deze quiz is gebaseerd op mijn (nog onafgewerkte) story, Bloedmedicijn. Als je het gelezen hebt weet je misschien wat deze quiz zou kunnen inhouden, zoniet kun je het ook gewoon doen voor je plezier.


Dus; kun jij uit Heinrichs klauwen blijven en je volgelingen beschermen, zoals Jessamine en Elisa gedoemd zijn te doen? Of krijgen Heinrich en zijn zonen jou te pakken en brengen ze je naar de gestoorde professor, die je zal laten doodbloeden en je bloed verwerkt in een medicijn dat alle ziekten bestrijd?


Hier kom je het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Geweldig! Jij kunt uit Heinrichs handen blijven en zult niet in een medicijn verwerkt worden! (34 x uitgekomen)

Jij bent me d'er eentje! Je laat je niet kennen en geeft Heinrich ervan langs dat hij het weken erna nog voelt! Ook bescherm je je volgelingen, waar jij leider van bent. Houden zo!

Je bent erg geliefd bij je volgelingen en je kunt net als Jessamine en Elisa makkelijk beslissingen nemen, hoe snel ook. Je hebt slechts een paar seconden nodig om de voor- en nadelen van je antwoord te bekijken maar weet al van vooraf dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Zieke volgelingen krijgen bij jou de nodige verzorging, of je nu onderweg bent of een pauze houdt. Zij krijgen altijd voldoende aandacht, misschien zelfs iets meer. Maar je weet dat ze het nodig hebben, en de anderen ook.

Jij geeft om mensen, behalve zij met het verbrandde hart.

Wat er ook gebeurd, jij doet altijd wat je denkt dat het beste is!

Jou beste omschrijving? Een doorbijter!

Oh-oh... (3 x uitgekomen)

Je bent bang en meestal onzeker, je weet niet wat de goede keuzes zijn en het duurt meestal heel erg lang als je een keuze moet maken. Je loopt weg voor je angsten, en doet dat ook, maar uiteindelijk weet Heinrich je toch te pakken en brengt hij je naar de gestoorde professor.

Jessamine en Elisa kunnen niets anders voor je doen dan je proberen zoveel mogelijk te beschermen, maar dat is dan ook het enige dat ze voor je kunnen doen tot je gepakt en gedood wordt.

Maar wees blij, je helpt de mensheid door je bloed te doneren (tegen je zin weliswaar) en helpt zo een medicijn te creëren tegen alle ziektes.

Je bent er geweest... het spijt me!

Ik ga liever solo (14 x uitgekomen)

Jij geeft om niets om niemand in dit soort situaties. Het enige wat jou bezig houdt is jezelf redden. En aangezien een groep je verschrikkelijke druk geeft, ga je solo. Niemand heeft er iets op tegen en je verlaat de groep wanneer je wilt, maar diep vanbinnen mis je je vrienden wel een beetje.

Soms ga je naar ze terug, om nadien weer alleen op pad te gaan, maar je blijft ze overal in de gaten houden opdat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Wat je vechtskills betreft, daar is niets op aan te merken. Je kunt jezelf prima in je eentje beschermen, ookal is de vijand met 2 of 3.

JIj gaat solo, no matter wat!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Treurwilg

    Geweldig! Jij kunt uit Heinrichs handen blijven en zult niet in een medicijn verwerkt worden!
    Dat ben ik

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Ik overleef haha!

    7 jaar geleden
  • xmrsxhoranx

    Solo :8

    7 jaar geleden
  • Jessamine_Kane

    Ik ben er geweest xD

    7 jaar geleden
  • Ristridin

    Geweldig! mooi zo!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?