Jared Leto and you! {111}

Jullie hadden nog 3 dagen vakantie, en dan moesten jullie naar de nieuwe school. Hoewel jij, Carolaa & Arianne geen goed gevoel over hadden.

Mogelijke uitkomsten

You make my heart go lie.... (9 x uitgekomen)

Je keek naar CB & Kipi die er bij zaten als varkens met hun cola en hun blote buikjes, Shannon was zo lief geweest en had een avondje georganiseerd bij Tomo om te gaan kaarten samen met Jared. Terwijl de meiden naar Shannon's huis gingen een meidenavond te maken, je liep naar buiten en pakte de Echelon Scooters en wachtte tot Arianne uit was geknuffeld met Fabi en Carolaa die nog een paar spullen bijeen zat te zoeken voor jullie meidenavond. Je keek op de klok en zag dat het 7 uur precies was, eindelijk hoorde je de deur opengaan en 2 kletsende meiden naar je toe gelopen. Je startte de moter en A&C volgde je voorbeeld je reed voorop en zette muziek op, je gedachte gingen van de weg naar Kiro. Je hoorde Arianne schreeuwen dat je op moest letten, je werd wakker van je dag/avonddroom en reed weer verder door de straten van LA.

*eindelijk bij Shannon thuis*
Je pakte de creme van de gezicht maskers en Arianne zat al de vanille kaarsen aan te steken, terwijl Carolaa eten zat te zoeken. Je zette de creme op de tafel neer en rende weer naar boven, je ging naar Shannon's slaapkamer en zocht naar het fotoboek.
Je keek onder zijn bed overal maar nergens, totdat je een briefje vond van Jared aan Shannon wat heel erg oud moest zijn.

*briefje*
I'm sorry but I move on with Elisabeth.
She is everthing where I live for in the world.
I know that's everbody mad.
But she is so special, maybe is it better if I go away with her. If she wants it acours, cuz she have a secret for me I think...
A lots of love your little bro...

Je hoorde voetstappen de trap afkomen en liet het briefje in je achterzak vallen, je keek op en zag Carolaa in de deur post staan, je liep met een fake glimlach naar beneden en zei dat je iets zocht.
Je liep naar verder naar beneden en Carolaa volgde je, Arianne was al bezig met muziek op te zetten en en pakte de creme en de rest van de spullen en jullie begonnen met jullie meiden avond. Arianne pakte de doe-durf-waarheid kaartjes en keek jouw bedenkelijk aan en keek toen snel naar Carolaa en stelde haar vraag...
* 2 uur verder *
Je lach helemaal in de deuk van de laatste vraag van Carolaa 'als je niet iemand anders had willen hebben als vriendje' je zei lachend dat Kiro goed genoeg was ook al had ie rare streken. Je hoorde de telefoon af gaan en nam op en hoorde Luminor, je zette de telefoon op speaker en schreeuwde zo hard als je kon dat jongens zich niet hoefde te weten hoe het bij de meiden ging. Je kreeg als reactie keihard gelach terug en je zette de muziek harder en Carolaa schreeuwde even dat ze het geweldig naar haar zin had, zonder jongens die zichzelf dronken voerde en als varkentjes op de bank zaten. Je keek om en Arianne schreeuwde 'dat ze niet naar Shannon zijn huis mochten komen' er werd gelijk op gehangen en je zenuwachtig naar de telefoon. Jullie keken elkaar aan en schoten weer in de lach, je pakte pen en papier en gebaarde dat ze mee moesten komen en overal op het papier schreven jullie 'no boys'
Je ging naar buiten en hangde het op tegen de muur.

okii... (0 x uitgekomen)

ik weet niet wilt ie zichzelf nu ophangen of wat?
ach ja... hij is gestoord HYPER xD
ik denk dah ie een stoere tiener na wilt doen.
xD wij hebben ook zo'n foto's xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • sientjj00

    LOL (lol)

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Whaha Het is meiden avond,, Dus NO BOYS XD

    Egt een Wij actie o0k hea xD

    Whah Snel weiter :D:D

    xx Carola (H)

    1 decennium geleden
  • LostAlone

    pappaaaaa(L)
    je mag niet dood pappiee

    maar snel verderxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?