Welke Deadly Sin ben jij?

The Seven Deadly Sins is een anime. Ik denk dat het mijn favoriete is, omdat het gewoon alles heeft. Het is grappig, (een beetje) romantisch, spannend, er wordt veel in gevochten en het is een goede verhaallijn. Er zijn zeven zonden, maar sommige komen pas kater in de serie, dus gaat het nu om de vier bekendste.

Mogelijke uitkomsten

Meliodas (86 x uitgekomen)

Jj bent Meliodas, de leider. Jij bent de drakenzonde van woede, maar toch wordt je niet snel boos. Je bent half mens half demon. Je hebt de herberg de zwijnhoed, maar kan voor geen meter koken. Je bent ongelofelijk sterk en bent een goede beschermer.

Diane (9 x uitgekomen)

Jij bent Diane, slagzonde van jaloezie. Je bent een reus, maar kan toch schattig zijn. Je hebt een sterke band met de aarde. Soms oordeel je te snel waardoor je boos wordt. Je bent hecht en behulpzaam.

Ban (19 x uitgekomen)

Ik bent Ban, voszonde van hebzucht. Je wordt ook wel Ban de onsterfelijke genoemd, omdat je verwondingen vrijwel meteen helen. Je kan goed koken, en kan niet goed tegen complimenten. Je bent grappig en bent vaak dronken.

King (76 x uitgekomen)

Jij bent King, beerzonde van luiheid. Jij bent mijn favoriete karakter! Eigenlijk ben jij Harlequin, de Feeënkoning. Je wordt sterker als je voor anderen vecht, maar bent zonder je Heilige Schat (een wapen dat elke Zonde heeft dat hem/haar sterker maakt) hartstikke zwak. Jou liefde voor de reuzin Diane is groot. Je bent verlegen, warm, maar toch dapper.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Galagtix

    Ban, past half bij mij half niet bij mij. Maar hè leuke quiz! (☝︎ ՞ਊ ՞)☝︎

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?