Welk Akatsuki lid lijkt het meest op jou?

De toffe organisatie Akatsuki in de Naruto anime is heel populair. Er is vast wel een lid die wel wat weg heeft van jou ;D

PS: dit is natuurlijk mijn eigen interpretatie van alle leden, het zou best kunnen dat jouw uitkomst helemaal niet klopt! Wat ik vooral hoop, is dat je het leuk vond om m te maken :D En als je Kakuzu als uitkomst hebt, betekent dat niet meteen dat jij een geldwolf bent of zo xD De meeste leden van de Akatsuki zijn een beetje vreemd :’)
Neem het resultaat dus niet te letterlijk :DDD


Peeps die al bij zijn met Naruto:
“Waarom geen Madara?” Dat komt omdat ik niet bij ben met Naruto :’) En daarom heb ik hem dus nog te weinig gezien om zijn gedrag in te schatten. Om jullie te troosten heb ik voor funny Tobi gekozen ^^


Enjoyyy :D :D

Mogelijke uitkomsten

Kakuzu (0 x uitgekomen)

Deze sterke Ninja is verzot op geld en vind zijn partner (Hidan) dan ook heel vervelend (Hij is wat minder verzot op geld). Kakuzu kan strategisch denken en kan de technieken van zijn tegenstanders snel analyseren. Ook in het strategisch denken vind hij Hidan een blok aan het been (Hij denkt niet zo strategisch). Kakuzu voert het liefst zijn eigen plan uit (om rijker te worden). Deze zelfverzekerde Ninja lijkt het meest op jou!

Deidara (3 x uitgekomen)

Deze art-obsessed Ninja gelooft in alles wat hij doet. Hij vind zijn “art” het mooist en probeert zijn partner meer dan eens uit te leggen dat explosies pas echte kunst is. Hij geeft niet graag toe en gaat tot het uiterste om zijn gelijk te bewijzen. Ook over andere dingen wil hij graag zijn zegje doen. Dit leidt vaak tot gekibbel tussen hem en de andere leden. Deidara is ook een beetje een uitslover. Hij laat graag zien wat hij aan het doen is. Als er mensen op hem reageren vind hij dat alleen maar leuk. Toch heeft hij wel respect voor zijn partner en geniet hij (stiekem) wel van hun gezelschap. Deze toffe Ninja heeft misschien wel wat weg van jou ;)

Sasori (2 x uitgekomen)

Jij hebt Sasori als uitkomst. Sasori is een goeie poppenspeler. Hij bestuurt krachtige poppen met zijn vingers. Hij is rustiger dan zijn partner Deidara. Hij haat het om te wachten en zorgt er ook voor dat mensen niet lang op hem hoeven te wachten. Sasori is niet iemand die snel fysiek gaat vechten. Eerst zal hij zijn tegenstanders proberen uit te schakelen door zijn poppen te gebruiken. Ook vecht hij graag met een goede verdediging.

Zetsu (0 x uitgekomen)

Jij hebt Zetsu als uitkomst. Zetsu is heel observerend en gaat niet vaak in de aanval. Hij speelt graag boodschappertje en levert dan ook veel informatie aan zijn bevelhebber binnen de Akatsuki. Zetsu heeft een witte en zwarte kant, die allebei een verschillende mening en stem hebben. Als jij heel observerend bent dan lijk je vast wel een beetje op hem.

Tobi (3 x uitgekomen)

Tobi is het zonnetje binnen de Akatsuki. Deze vrolijke gemaskerde ninja is altijd in een goed humeur en wordt vaak als irritant beschouwt. Hij is een beetje kleuterachtig voor een Akatsuki member, maar wel heel sterk. Deidara (zijn partner) ergert zich vaak aan hem. Al met al ziet Tobi van alles de zonnige kant. Flierefluiter-Ninja Tobi is jouw uitkomst :D

Kisame (1 x uitgekomen)

Kisame is de grote vis binnen de Akatsuki. Hij gebruikt een groot zwaard om zijn tegenstanders te verslaan. Hij is de partner van Itachi. Kisame is niet iemand die lang discussies met iemand gaat hebben. Als Itachi wil dat ze vertrekken, gaat hij daar na een tijdje toch in mee. Hij vind het wel hartstikke leuk om tegen mensen te vechten, ook al was dat misschien niet het plan of de bedoeling. Binnen de Akatsuki is het enige wat hij vaak zegt is dat andere leden op moeten houden met kibbelen. Hij vind met zijn tegenstander sollen ook opzich wel leuk, maar is niet zo’n uitslover als Deidara. Deze visman past wel een beetje bij jou!

Itachi (4 x uitgekomen)

Itachi is de coole, mysterieuze Uchiha van Akatsuki. Hij is bijna de enige die zich nooit in discussies mengt. Hij zegt alleen wat hij moet zeggen en houdt zich netjes aan het plan. De meeste leden van de Akatsuki vind hij wat kleuterachtig en te luidruchtig. Wel kan hij goed opschieten met zijn partner. Itachi is een van de weinige leden die niet luidruchtig is. Bovenal heeft deze Ninja ontzettend sterke powers :D Bof jij even!

Konan (0 x uitgekomen)

Konan behoort tot de ‘rustigen’ in Akatsuki. Net als Itachi praat ze weinig en zegt ze alleen dingen als het nodig is. Samen met Pain, staat ze een beetje boven alle andere leden en haar zie je dan ook niet zo vaak. Ze heeft ook wat meer gevoel dan de meeste leden. Ze geeft duidelijk om haar partner en laat mensen ook weten wanneer ze om ze geeft. Konan is ook een beetje gevoelig door haar verleden. Konan is de enige vrouwelijke Ninja van Akatsuki en super tof om als resultaat te hebben! :D

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?