Welke superfruit ben jij?

Ben je Harry de Sinaasappel,
Janel de appel,
Coen de Meloen,
Jack de Banaan,
Loes de kiwi,
Anouk de grapefruit
of Henk de druif

Allemaal superkrachten hebben ze maar welke en hoe gebruiken ze die.
En welke ben jij?

Bij 5 Kudo's komt er een vervolg van deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Harry de Sinaasappel (23 x uitgekomen)

De Harry de Sinaasappel. Vol me passie heeft hij superkracht als: Door een raam vliegen, Spinnenwebben zelf maken en hij is de technische van het clubje. Hij is behulpzaam maar zit toch liever thuis!

Janel de Appel (5 x uitgekomen)

Janel de Appel. Haar geweldige superkrachten zijn: Flirten kan ze als de beste, ze kan onzichtbaar worden en ze kan heel hoog springen. Ze is wel een beetje achterdochtig, vertrouwt je niet zo snel maar staat altijd voor aan als je hulp nodig hebt!

Coen de Meloen (5 x uitgekomen)

Coen de meloen zijn belangerijke superkrachten zijn: Transfomeren in allerei voorwerpen, Kan met ze nachte gaaltje mensen chameren en heeft gadgets waarmee hij elke vijand van zich kan afwerpen. Verder is hij meestal wat nerveus, staat soms wat op de achtergrond en als je hulp nodig hebt bel dan niet hem want hij zit meestal zelf dingen te doen. Maar hij is heel romantisch en zijn humeur is altijd vrolijk!

Jack de Banaan (9 x uitgekomen)

Jack de Banaan heeft lieve superkrachten maar ook modieus. Hij kan mensen omtoveren tot de mooiste mensen, Maar hij kan ook een beetje cupido spelen en zorgt dat mensen verliefd op elkaar worden, Met zijn mode krachten kan hij ook zorgen dat mensen voor hem zorgen. Hij zelf is wel heel druk maar maakt graag tijd voor mensen die zijn hulp nodig hebben. Hij liefst zit hij aan een zee waar het lekker warm is.

Loes de Kiwi (15 x uitgekomen)

Loes de Kiwi heeft Superkrachten waar mensen jaloers zijn: Ze kan als ze wilt heel slank worden. Ze kan zich van deze plaats naar een andere plaats brengen. En ze kan heel groot worden. Loes zelf is heel rustig en speelt graag een instrument. Haar karakter is heel zachtaardig maar ze kan snel boos worden.

Anouk de Grapefruit (35 x uitgekomen)

Anouk de Grapefruit heeft superkrachten die heel kritisch kunnen zijn: Mensen op andere wijzen kunnen brengen, Huizen verwijderen en Kan een tornado veroorzaken.
Anouk zelf is heel erg in haar eigen wereld en luisterd graag naar Hip-Hop. Ze danst als de beste en is heel flexibel!

Henk de Druif (36 x uitgekomen)

Henk de druif heeft superkrachten die heel erg chaotisch zijn: Hij kan zorgen dat iedereen vergeetachtig word, Kan in water veranderen, Kan warmte creëren en Bliksem. Henk zelf is een dierenvriend, houd van aandacht en is heel erg speels!

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • fernweh

    Anouk de Grapefruit
    lol xD

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Loes de Kiwi
    Klopt, ik ben rustig. =)

    1 decennium geleden
  • ZANKDOEKJE

    henk de druif

    1 decennium geleden
  • ukkel

    harry de sinasappel

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Henk De Druif ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?