vind jij dat mensen meer aandacht moeten besteden aan het leren over de natuur?

dit is een soort van reactie op de poll die ik destijds heb gemaakt('ben jij vegetarisch?'). tot mijn verrukking heb ik gemerkt dat de helft van de mensen die op de poll hebben gereageerd 'ja' hebben aangeklikt. dit is daarom een soort van vervolg op de poll ('ben jij vegetarisch')

Mogelijke uitkomsten

ja, jij ziet het helemaal zitten. (17 x uitgekomen)

je bent niet alleen geïnteresseerd in de natuur, je weet er ook nog eens veel van! ik hoop dat je anderen ook zover kunt krijgen dat zij dezelfde mening krijgen als jij.

nee, helaas. (2 x uitgekomen)

jammer, jij vind het niet zo belangrijk wat er gebeurd rondom en in de natuur. toch kun je je er eens in verdiepen, ik weet zeker dat je dan meer respect krijgt voor de natuur!

een beetje (17 x uitgekomen)

jij vind het gedeeltelijk belangrijk. niet heel erg, maar toch wel een beetje. heel goed van je, en ga zo door! misschien ga je het nog interessanter vinden naarmate je er meer over gaat leren en lezen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Tijgerbloed

    Ja, ik zie het helemaal zitten!!!!!!(H)

    7 jaar geleden
  • FaithofBlood

    om eerlijk te zijn, het boeit me niet zo super veel. De mensheid heeft het naar mijn gevoel al tot het randje al kapot gemaakt dus waarom zou ik nog? het is niet dat ik de natuur zelf kapot maak maar ik doe er ook niks voor

    7 jaar geleden
  • Marisha

    ja, ik zie het helemaal zitten.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?