Sta jij snel in vuur en vlam?

Bedenk jij bij iedere leuke jongen die je ziet onmiddellijk hoe je hem het snelst in bed kunt krijgen, of ben je eerder een beetje huiverig voor alles wat met seks te maken heeft? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Kouwe kikker (45 x uitgekomen)

Nou, jij loopt niet snel ergens warm voor. Wees eens wat minder preuts, je zult zien dat je dan wat meer lol in je leven krijgt. Niet alles is vies en als je uitstraling wat sexier is zul je lekkerder in je vel zitten. Vooruit, doe eens gek!

Jij zit er warmpjes bij (84 x uitgekomen)

Je loopt niet elke keer dat er een leuke jongen voorbijkomt te kwijlen, maar af en toe heb je wel zin in een verzetje: een goed gemiddelde! Hou dit zo en word geen seksverslaafde, want daar maak je geen vrienden mee.

Feeling hot, hot, hot... (27 x uitgekomen)

Zo, jij hebt er zin in! Je vriendjes zullen vast blij zijn met zo'n beest als jij, maar pas goed op dat je niet oververhit raakt. In het heetst van de strijd zou je wel eens ondoordacht te werk kunnen gaan met alle gevolgen van dien. Overigens kan het sowieso geen kwaad eventjes na te denken voor je je aanbiedt aan lover nummer zoveel..

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • TheWhiteCat

    kouwe kikker dat is ook zo saaaaaaai uitgedrukt!! maar ik hou het wel zo!

    1 decennium geleden
  • Nisa

    Ik zit er warmpjes bij :P (flower)leuke quiz (Y) nou en at hij uit de Girlz komt! Ik ben hem hier nog niet tegn gekomen en ik lees de Girlz zelden.. Alleen als ik bij mjn vriendin ben wel eens:P want ik koop de girlz niet en zij dus wel ;)

    1 decennium geleden
  • sammie95

    tja(yeah)

    1 decennium geleden
  • PUMA4LIFE

    Kouwe kikker , mooi zo(yeah)

    1 decennium geleden
  • DaruboCho

    kouwe kikker houden zo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?